Indicatieprijs

Door onze ervaring hebben wij ons kunnen specialiseren in zinken dakgoten en daardoor een zeer gerichte formule opgesteld om een indicatieprijs te berekenen.

Binnen 1 minuut berekent u zelf de indicatieprijs voor het vervangen of aanschaffen van uw zinken dakgoten. Voor ander zinkwerk neem contact op voor een goed advies. Wilt u de dakgoten van meerdere (aangrenzende) woningen laten vervangen neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Bij meerdere woningen kan dit namelijk per woning veel voordeliger zijn.


* Verplichte velden

Is de soort goot voor u niet duidelijk dan verwijzen wij u naar de verschillende soorten goten pagina.Totaal aantal meters van alle goten bij elkaar opgeteld.
Indien de goot hoger is dan 6m¹ kan er sprake zijn van een toeslag welke situatie afhankelijk is.
De berekende indicatieprijs ontvangt u in uw mailbox. Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden. Wij zullen uw gegevens enkel voor onze eigen doeleinden gebruiken en niet voor commerciële doeleinden aan derden beschikbaar stellen.


Bent u geinteresseerd in de factoren voor het bepalen van de prijs dan kunt u deze op de pagina "Prijzen zinken dakgoten" bekijken.