Over Ons

Zo kan het in het leven lopen. Dat een familie zo’n goede band heeft dat ze hun krachten bundelen om samen te ondernemen. Alle individuele kwaliteiten hebben wij samengevoegd en hebben daar een goed en sterk team van gemaakt. Wij hebben met elkaar gemeen dat we voor openheid, duidelijkheid en absolute vakmanschap gaan. De loyaliteit aan elkaar zetten wij door in loyaliteit aan onze klanten. Onze filosofie is dan ook Wij zijn tevreden als de klant weet dat we het goed doen

Robert Roosen

Robert Roosen - Projectmanager Zo is het begonnen

Al van jongs af aan ben ik bezig met het maken van dingen. Dat begon als knutselwerk toen ik kleiner was en vanaf dat ik ben gaan werken is dat nog steeds zo. Na ruim 20 jaar werkervaring blijft het nog steeds leuk om iets te creëren. Vanaf het eerste moment dat ik met zink werkte vond ik het al een prachtig product. Niet alleen het eindresultaat wat je met zink krijgt maar ook het werken met zink is een van de mooiste dingen om te doen.

In mijn vrije tijd

Thuis ben ik ook altijd bezig. Er is altijd wel iets wat verbouwt of verbeterd kan worden. Of lekker in de tuin bezig zijn. Samen met mijn vrouw en 3 kinderen genieten wij van onze woning, tuin en van elkaar.

Bij De Zinkspecialist

In al die jaren dat ik nu mee draai heb ik allerlei situaties gezien waar renovatie noodzakelijk was. Ik vind het ook echt verschrikkelijk om te zien dat er zoveel lekkages en ongemakken zijn puur door de manier waarop het zinkwerk is gemonteerd. Voor mij moet echt alles goed opgeleverd worden, liever nog even wat extra aandacht geven dan eerder naar huis gaan. Het is ook fijn om te merken dat onze klanten dit ook zien en herkennen. Het werk wat ik doe en probeer zo goed mogelijk te doen wordt ook echt gewaardeerd en die terugkoppeling krijgen we via klantenvertellen weer te zien. Naast de uitvoering van de projecten ben ik ook degene met wie u een afspraak kunt maken voor een vrijblijvende inmeting. Neem gerust contact op voor gratis advies.

Michel Roosen

Michel Roosen Zo is het begonnen

Door mijn broer, Robert, ben ik in het zinkvak gerold. Na eerst een aantal jaar zelfstandig in de voedingssector gewerkt te hebben heb ik de overstap naar De Zinkspecialist gemaakt. Ik ben altijd ook wel zelf bezig geweest met mijn handen en van Robert heb ik nu het zinkvak geleerd. In de afgelopen jaren heb ik al vele uren met zink kunnen werken en cursussen gevolgd. Ik ga nog iedere dag met plezier aan het werk en een groot pluspunt is het om dit met mijn familie te mogen doen

In mijn vrije tijd

Mijn verleden in de voedingssector is ontstaan als hobby. Nog steeds heb ik er veel plezier in om met eten bezig te zijn en de lekkerste diners te bereiden voor mijn gezin, familie en vrienden.

Bij De Zinkspecialist

In de afgelopen jaren heb ik al heel wat zinkprojecten meegemaakt. Behalve de uitvoering van de projecten houd ik me ook bezig met een stukje bedrijfsvoering en marketing. Met zijn allen willen we De Zinkspecialist op de kaart zetten en daar ben ik dan ook druk mee bezig. Naast het werken met zink en vergroten van de naamsbekendheid vind ik het ook heel leuk om contact met onze klanten te hebben. U kunt mij dan ook verwachten tijdens de inmeetafspraken en bij de uitvoering van de werkzaamheden. Ook voor telefonisch advies kunt u altijd contact met mij opnemen.

Soraya Roosen - Broeren

Soraya Roosen office manager Zo is het begonnen

Na mijn studie heb ik bij een aantal bedrijven gewerkt op vooral administratief gebied. Op een bepaald moment is Robert als zelfstandig ondernemer begonnen en hebben we dat samen opgestart. Hij is er voor de uitvoering en ik voor de administratie. Uiteindelijk zijn we met het bedrijf gegroeid en komen er steeds weer meer nieuwe dingen bij kijken op administratief en marketing gebied. Hartstikke leuk om steeds jezelf uit te kunnen dagen en het bedrijf te verbeteren.

In mijn vrije tijd

Met Robert en onze kinderen kunnen we samen heel erg genieten van ons huis en onze tuin. In onze vrije uurtjes zijn we ook het liefst met zijn allen lekker thuis. Samen genieten en het liefst ook dat familie en vrienden dan gezellig langs komen.

Bij De Zinkspecialist

Eigenlijk alle administratie gaat via mij. Dit probeer ik steeds te verbeteren zodat ik sneller met onze klanten in contact kan komen. Door bijvoorbeeld een goed CRM systeem uit te zoeken en ook een derde partij in te schakelen om de telefoon op te nemen zodat we goed bereikbaar zijn. Voor vragen kunt u dan ook altijd contact met mij opnemen, per mail, telefoon of via whatsapp.

Bart Roosen

Bart Roosen Zo is het begonnen

Als bouwkundig ingenieur en voormalig eigenaar van een groot dakdekkersbedrijf heb ik wel de nodige kennis opgedaan over de werkzaamheden zoals dat bij De Zinkspecialist gaat. Heel blij ben ik ook dat mijn zoons mij voor advies inschakelen. Dit gaat vooral over de wat grotere projecten en bedrijfsvoering en ik probeer ze daar zoveel mogelijk in te ondersteunen.

In mijn vrije tijd

Op werkgebied is het in deze fase van mijn leven wat rustiger. Zo kan ik mij nu goed richten op mijn 6 kinderen en alle kleinkinderen. Ik ben een echte familieman en gelukkig wonen we allemaal dicht bij elkaar. We zien elkaar dan ook wekelijks of misschien wel dagelijks.

Bij De Zinkspecialist

Zelf sta ik niet op de steigers maar ik probeer wel zoveel mogelijk te ondersteunen en adviseren waar dat nodig is. Voor de bedrijfsvoering of bepaalde projecten hebben we regelmatig overleg. Het is mooi om te zien hoe De Zinkspecialist echt groeit en dat mijn kinderen zo fijn kunnen samen werken.

Philippe Roosen

Philippe Roosen - Webdesigner Zo is het begonnen

Na mijn opleiding Multimedia te Amersfoort ben ik voor mezelf begonnen. Met mijn bedrijf Studio 5211 ontwikkel ik websites en huisstijlen. Toen Robert een website nodig had was het ook niet meer dan vanzelfsprekend dat ik dit zou gaan doen.

In mijn vrije tijd

Naast mijn werk geniet ik van het wonen in Den Bosch. Ik ben regelmatig met vrienden op pad binnen en buiten Nederland. Contact met mijn familie heb ik ook veel en ik probeer altijd wel iedere week naar Middelrode te gaan om mijn ouders, broers en zus te bezoeken.

Bij De Zinkspecialist

Het logo, de huisstijl, de website en google optimalisatie daar houd ik me mee bezig. Daarnaast help ik ook bij bepaalde acties of andere creatieve zaken die voor De Zinkspecialist verzorgd moeten worden. Websites ontwikkelen vind ik echt heel leuk om te doen en om dit dan samen met mijn familie te mogen doen is helemaal top.