vakman in zinkwerk voor particulieren en bedrijven

De Zinkspecialist


Dakgoot reparatie

Is uw zinken dakgoot toe aan reparatie of vervanging, dan kan De Zinkspecialist u verder helpen. Ga naar de contactpagina of het offerteformulier zodat wij u verder kunnen helpen.

 

Dakgoot vervangen of dakgoot reparatie?

 

Zink gaat vaak jaren mee, er wordt vaak gezegd 30-40-50-60 of soms zelfs 70 jaar. Dit hangt echter ook af van hoe het aangebracht is en op welke locatie, bij veel zure regen veroudert zink bijvoorbeeld sneller.

Zink kan door ouderdom aangetast zijn en de soldeernaden kunnen scheuren bevatten, indien de goot niet te oud is dan kunnen de zinknaden meestal gerepareerd worden. Weet u niet zeker of uw zinken dakgoot gerepareerd kan worden of aan vervanging toe is neem dan contact met ons op en wij zullen u een passend advies geven.

 

Hoe wordt een zinken dakgoot gerepareerd?

dakgoot reparatie zink solderenEen zinken dakgoot kan vaak gerepareerd worden door een stuk zink te vervangen en er in te solderen. Bij PVC dakgoten is het vaak nodig de gehele dakgoot te vervangen omdat hier vaak grote scheuren in zitten waardoor er geen reparatie bij mogelijk is.

 

Dakgoot reparatie

Direct de indicatieprijs berekenen Bereken automatisch de indicatieprijs voor het aanschaffen of vervangen van een zinken dakgoot.
Klanten Vertellen Logo

Onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Gemiddelde: 8,8
Aantal beoordelingen: 73
99% beveelt De Zinkspecialist aan

Drea 9 Beoordeeld met 9 sterren

eerste keer klant

Cees 9 Beoordeeld met 9 sterren

eerste keer klant

wilma 9 Beoordeeld met 9 sterren

eerste keer klant

Bekijk recensies