Dakgoot reparatie

Bij een vrijblijvende inmeting zullen wij bekijken of de dakgoot vervangen dient te worden of dat reparatie voldoende is. Weet u op voorhand al dat de goot enkel gerepareerd hoeft te worden dan adviseren wij u om een bedrijf in de omgeving te laten komen. Wilt u een vrijblijvende inmeting? Ga dan naar de contactpagina of het offerteformulier om een afspraak te maken.

Dakgoot vervangen of dakgoot reparatie?

Zink kan jarenlang mee gaan, er wordt vaak gezegd 30-40-50-60 of soms zelfs 70 jaar. Dit hangt echter vaak af van hoe het aangebracht is en op welke locatie uw pand zich bevindt, bij veel zure regen veroudert zink bijvoorbeeld sneller.
Zink kan door ouderdom aangetast zijn en de soldeernaden kunnen scheuren bevatten, indien de goot niet te oud is dan kunnen de zinknaden meestal gerepareerd worden. Weet u niet zeker of uw zinken dakgoot gerepareerd kan worden of aan vervanging toe is neem dan contact met ons op en wij zullen u een passend advies geven.

Hoe wordt een zinken dakgoot gerepareerd?

dakgoot reparatie zink solderenEen zinken dakgoot kan vaak gerepareerd worden door een stuk zink te vervangen en er in te solderen. Bij PVC dakgoten is het vaak nodig de gehele dakgoot te vervangen omdat hier vaak grote scheuren in zitten waardoor er geen reparatie bij mogelijk is.