Vraag en antwoord

1. Waarom kiezen voor De Zinkspecialist?

De Zinkspecialist concentreert zich volledig op zinkwerk. Veel andere aanbieders hebben zinkwerk als een onderdeel van hun werkzaamheden, De Zinkspecialist is zo goed als 100% van de tijd bezig met zinkwerk en kan zich dan ook echt gespecialiseerd noemen. Hierdoor kunnen klanten met ook complexere werken terecht bij ons. Daar waar anderen stoppen gaat De Zinkspecialist verder.

2. Zijn jullie door heel Nederland werkzaam?

Wij zijn over het algemeen werkzaam binnen een straal van ongeveer 1,5uur reistijd vanuit onze thuisbasis Berlicum. Aanvragen met een langere reistijd kunnen ook bij ons gedaan worden. Het is zeer afhankelijk van de soort aanvraag of wij dit kunnen aannemen. U kunt dus altijd met ons overleggen.

3. Kan mijn dakgoot ook gerepareerd worden?

Tijdens een vrijblijvende inmeting kunnen wij beoordelen of een dakgoot vervangen of gerepareerd kan worden.

4. Hoe zit het met garantie?

Wij geven een garantie van 10 jaar op het zinkwerk wat door ons is aangebracht.

5. Ik heb een dakgoot in betimmering, kunnen jullie ook de betimmering vervangen?

Ja, een dakgoot in betimmering kan volledig door ons worden vervangen. De betimmering is onderdeel van een dakgoot en wij kunnen dit allebei voor u verzorgen. Bij een dakgoot in betimmering kunt u het beste een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte zodat wij een offerte op maat kunnen opstellen.

6. Wanneer komen jullie een inmeting doen?

Wij proberen de meeste inmetingen op zaterdag in te plannen. Het kan ook weleens gebeuren dat we op een doordeweekse dag redelijk in de buurt op een project bezig zijn en dan proberen we dit te combineren. Altijd in overleg natuurlijk.

7. Zijn er aan een inmeting kosten verbonden?

Nee daar zijn geen kosten aan verbonden. Wij zien het als service naar (toekomstige) klanten om daar geen kosten aan te verbinden. Wij hebben op onze site ook de mogelijkheid om een indicatieprijs te berekenen zodat mensen al een idee hebben wat een zinken goot ongeveer kan kosten en niet compleet verrast zijn als wij na een inmeting onze offerte toesturen.

8. Wijkt de definitieve prijs veel af van de indicatieprijs?

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een zeer precieze formule kunnen ontwikkelen voor het berekenen van de indicatieprijs. Verder staat in de e-mail die wij u verzenden ook uitgebreid vermeld wat er allemaal onder de indicatieprijs valt en over eventuele toeslag bij een grote ontwikkelde maat. Dat neemt niet weg dat het een indicatie is en wij tijdens de vrijblijvende inmeting kunnen constateren dat er andere kosten bij komen door bijvoorbeeld een moeilijkere bereikbaarheid.

9. Waarom moet ik bij het berekenen van de indicatieprijs mijn e-mail adres invullen?

U ziet op onze website direct de indicatieprijs. Daarnaast ontvangt u van ons een e-mail waarin duidelijk onze voorwaarden staan en wat er allemaal onder de indicatieprijs valt. Op deze manier heeft u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten van ons.

10. Wat is de ontwikkelde maat van een goot?

De ontwikkelde maat is de totale breedtemaat van een goot. Stel dat de goot helemaal wordt platgevouwen (zijkanten, bodem, kraal) dan is de breedtemaat daarvan de ontwikkelde maat. Bij het berekenen van de indicatieprijs wordt rekening gehouden met een maximale ontwikkelde maat van 50cm. Is de ontwikkelde maat groter dan dient u rekening te houden met een toeslag van €0,60 per cm en dat maal de totale lengte van de goot. Bijvoorbeeld een ontwikkelde maat van 56cm bij een goot van in totaal 12m¹. De toeslag is dan €0,60 x 6cm= €3,60 x 12m¹= €43,20