Dakgoot lekt?

Is de dakgoot lek? Laat deze dan zo snel mogelijk repareren. Mogelijk moet u zelfs de hele dakgoot laten vervangen. Een lekke dakgoot kan voor veel problemen zorgen in uw huis. Als uw dakgoot lekt, kan het water via het dak uw huis binnen komen. De Zinkspecialist staat voor u klaar om de dakgoot te repareren als deze is gaan lekken. Er kunnen veel oorzaken zijn van een lekkende dakgoot. Het is wel belangrijk dat het probleem bij de oorzaak wordt aangepakt, zodat het probleem niet weer terugkeert. Schakel daarom direct een specialist in. Wij hebben dusdanig veel ervaring met zink, dat wij uw dakgoot op dusdanige wijze kunnen repareren dat het probleem niet terugkeert. Hier geven wij garantie op.

Indicatieprijs berekenen

De Zinkspecialist vervangt en plaatst nieuwe zinken dakgoten.
Bij het vervangen van een zinken dakgoot moet ook de betimmering onder handen genomen worden.
Robert van De Zinkspecialist is een zinken dakgoot aan het vervangen.
 • KOSTELOOS ADVIES
 • INDICATIEPRIJS BEREKENING
 • STERK IN COMPLEX MAATWERK
 • FAMILIEBEDRIJF
 • 10 JAAR GARANTIE

Mogelijkheden

De dakgoot van uw huis heeft een belangrijke functie, daarom is het van belang dat deze in goede staat is. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van zinken dakgoten. U krijgt bij ons als dakgootspecialist altijd een passende prijsindicatie vooraf.

betimmering werkzaamheden

Voorkom lekkages

Wij kunnen vanaf een afstand vaak al zien wat de werkzaamheden zijn en kunnen u op basis daarvan al een goede prijsindicatie geven. Het vervangen van de zinken dakgoot doen wij altijd professioneel, zodat deze jarenlang goed werk kan leveren.

Hoekstuk zink bovenaanzicht

Vervangen of repareren?

Wij zijn de aangewezen partij om uw zinken dakgoot te vervangen. Denkt u dat de dakgoot enkel reparatie nodig heeft? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Ook voor reparatie kunt u namelijk bij ons terecht.

Benieuwd naar de kosten?

Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie aan

Specialist in het vervangen van zinken dakgoten

 •  Vakkundig

  Uw dakgoot wordt op vakkundige wijze gemonteerd.
 •  Garantie

  Er zit 10 jaar garantie op onze werkzaamheden en producten.
 •  Kosteloos advies

  Wij brengen niets in rekening voor een eerste advies.
 •  Oplossingsgericht

  Goede service verlenen is voor ons de standaard.
 •  Prijsindicatie

  Door een prijsindicatie aan te vragen kunnen we met u meedenken.
 •  Familiebedrijf

  Betrouwbaar en een persoonlijke benadering.
Reparatie losgekomen soldeernaad. (slechte soldeernaad

Dakgoot vervangen wanneer deze lekt

Het kan zijn dat de dakgoot dusdanig lek is, dat deze niet meer te repareren is. Dan is het een goed idee om deze zo snel mogelijk te laten vervangen. Wij kunnen als zinkspecialist alle dakgoten voor u vervangen, mocht dit nodig zijn. Het maakt voor ons niet uit of het een dakgoot van een huis, schuur of bedrijfspand is. Wij deinzen nergens voor terug.

Wij zorgen er altijd voor dat we bij het dakgoten vervangen er voor zorgen dat de dakgoten precies op het bestaande zinkwerk en de regenpijpen passen. Tevens laten wij de werkplek altijd netjes achter. Het oude zinkwerk wordt voor u afgevoerd en u zit nergens mee opgescheept.

Dakgoot vervangen kosten

U wilt natuurlijk weten wat het gaat kosten om een dakgoot te vervangen. Dit kunnen wij echter niet met een vaste prijs vooraf aangeven. Elke dakgoot is anders en ook alle klussen omtrent dakgoten verschillen van elkaar. Daarom hebben wij een zeer precieze formule opgesteld waarmee wij een goede prijsindicatie kunnen geven.

Deze prijsindicatie vraagt u aan door het contactformulier in te vullen. Aan de hand van de gegevens die u invult, aangevuld met beelden uit Google Maps en een eventueel verder gesprek, stellen wij de prijsindicatie op. Als u hiermee akkoord gaat, maken wij een afspraak met u voor een inmeting. Aan de hand van deze inmeting krijgt u een definitieve offerte en kunnen we direct een afspraak inplannen voor het vervangen van de dakgoot.

Zinken dakgoot Rendon

Je zinken dakgoot laten vervangen door een echte vakman?

Vraag nu gratis een prijsindicatie aan

INDICATIEPRIJS BEREKENEN

zinken hoekstuk op maat

Zinken dakgoot vervangen

Bij het vervangen en repareren van de dakgoot staan wij altijd voor een aantal punten. Deze hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Maatvoering voor passende plaatsing;
 • Goede kwaliteit van de soldeernaad;
 • Degelijke uitvoering van hoekdetails;
 • Juiste aansluiting en ophanging van de hemelwaterafvoer;
 • Geschikte aansluiting op bestaande dakgoten van naastliggende woningen;
 • Bij goten met een houten betimmering een goede ventilatie tussen het hout en de zinken goot aanbrengen;
 • Deugdelijke aansluiting tussen goot en dakbeschot;
 • Correcte uitvoering van de expansie-stukken t.b.v. de opvang van de uitzetting en krimp van de goot en de bewegingsvrijheid.

Op deze manier weet u dat u van ons vakwerk kunt verwachten. Wij staan voor u klaar om op professionele wijze de dakgoot te vervangen. Neem direct contact met ons op voor een prijsopgave.

Over De Zinkspecialist

De Zinkspecialist is een echt familiebedrijf. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in zinkwerk en kunnen daarom uw dakgoot als geen ander vervangen. Onze passie ligt echt bij zink. Het is een prachtig product en het eindresultaat is altijd mooi. Doordat wij een goed en sterk team hebben, met veel vertrouwen in elkaar, kunnen wij u de beste service mogelijk bieden.

Wij werken door heel Nederland. Omdat wij een van de weinige bedrijven zijn die enkel zinken dakgoten vervangen, zijn wij de beste partij die u kunt inhuren voor deze klus. Wij hebben alle kennis die er te verkrijgen is over zink. Hierdoor kunnen wij op zeer vakkundige wijze uw dakgoot herstellen of vervangen.

Neem contact met ons op

Wilt u een prijsopgave aanvragen voor het vervangen of repareren van uw dakgoot? Dit doet u zeer eenvoudig via onze website. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in, zodat de prijsopgave zeer precies is. Hierna kunnen wij een afspraak met u maken voor het inmeten van de dakgoot.
Hebt u nog vragen omtrent onze werkzaamheden, diensten of aanverwante zaken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.
Hebt u zelf nog vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit kan via info@dezinkspecialist.nl of bel naar 073 – 888 9440. Wij staan u graag te woord.

INDICATIEPRIJS BEREKENEN

Veelgestelde vragen

➕ Waarom kiezen voor De Zinkspecialist?

Een bedrijf dat dag in dag uit bezig is met de montage van zinken dakgoten is vrij uniek in Nederland. Wij durven ons dan ook echt specialist in zinken dakgoten te noemen. Door onze jarenlange ervaring worden wij ook regelmatig ingezet voor complexer maatwerk. Zowel particulieren als renovatiebedrijven en Vereniging van Eigenaren behoren tot onze klanten. Het leveren van vakwerk is onze standaard. Dat zie je ook weer terug in onze klantenwaardering van gemiddeld 8,9.

➕ Maken jullie alleen maar zinken dakgoten?

Zinkwerk is vakwerk. Ondanks dat wij voldoende ervaring hebben in diverse soorten zinkwerk hebben wij besloten om ons enkel nog met dakgoten, hemelwaterafvoeren en deklijsten bezig te houden. Onze specialisatie dat zijn toch echt de zinken dakgoten.

➕ Zijn jullie door heel Nederland werkzaam?

Wij zijn over het algemeen werkzaam binnen een straal van ongeveer 1,5uur reistijd vanuit onze thuisbasis Berlicum. Aanvragen met een langere reistijd kunnen ook bij ons gedaan worden. Het is zeer afhankelijk van de soort aanvraag of wij dit kunnen aannemen. U kunt dus altijd met ons overleggen.

➕ Kan mijn dakgoot ook gerepareerd worden?

Wanneer wij bij u langs komen voor een inmeting kunnen wij beoordelen of de dakgoot vervangen moet worden. Blijkt nu dat reparatie voldoende is dan zullen wij u dat ook adviseren. Weet u op voorhand al dat u de dakgoot niet wilt laten vervangen en enkel wilt laten repareren dan adviseren wij om een bedrijf uit uw omgeving te benaderen.

➕ Hoe zit het met garantie?

Wij geven een garantie van 10 jaar op het zinkwerk wat door ons is aangebracht.

➕ Wanneer komen jullie een inmeting doen?

Nadat u van ons een indicatieprijs heeft ontvangen kunnen we een inmeting inplannen. Wij proberen deze altijd op de zaterdagen in te plannen.

➕ Zijn er aan een inmeting kosten verbonden?

Nee daar zijn geen kosten aan verbonden. Wanneer u akkoord gaat met de indicatieprijs dan komen we bij u langs voor een inmeting. Blijkt na inmeting dat de indicatieprijs afwijkt dan kunt u van de opdracht afzien.

➕ Wijkt de definitieve prijs veel af van de indicatieprijs?

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een zeer precieze formule kunnen ontwikkelen voor een indicatieprijs. Daarnaast maken wij ook gebruik van de beelden op google maps en indien nodig hebben we een telefonisch overleg met u. Hierdoor komt het niet vaak voor dat de indicatieprijs afwijkt. Mocht dit na inmeting toch het geval zijn dan kunt u altijd van de opdracht afzien.

➕ Waarom moet ik bij het berekenen van de indicatieprijs mijn e-mail adres invullen?

Onze specialist zal per mail de indicatieprijs naar u versturen. Dit zal binnen enkele werkdagen zijn nadat u de gegevens heeft ingevuld op onze website.

➕ Ik heb een dakgoot in betimmering, kunnen jullie ook de betimmering vervangen?

Wij hebben ons volledig gespecialiseerd  in het vervangen van zinkwerk. Wanneer de betimmering (deels) vervangen dient te worden dan kunt u het beste de door u ingehuurde timmerman met ons contact op laten nemen voor overleg. Het is namelijk belangrijk dat we de werkzaamheden en planning goed op elkaar afstemmen.

➕ Wat is de ontwikkelde maat van een goot?

De ontwikkelde maat is de totale breedtemaat van een goot. Stel dat de goot helemaal wordt platgevouwen (zijkanten, bodem, kraal) dan is de breedtemaat daarvan de ontwikkelde maat. Bij het berekenen van de indicatieprijs wordt rekening gehouden met een maximale ontwikkelde maat van 50cm. Is de ontwikkelde maat groter dan dient u rekening te houden met een toeslag van €0,90 per cm en dat maal de totale lengte van de goot. Bijvoorbeeld een ontwikkelde maat van 56cm bij een goot van in totaal 12m¹. De toeslag is dan €0,90 x 6cm= €5,40 x 12m¹= €64,80