Dakgoot repareren

Moet u uw dakgoot laten repareren, maar weet u dit niet zeker? Vraag bij onzekerheid een consult aan bij De Zinkspecialist. Wij kijken dan wat er mogelijk en nodig is voor uw dakgoot. Een dakgoot die defect is, wordt het beste zo snel mogelijk gerepareerd om lekkage en ander ongemak te voorkomen. Wij hebben al vele jaren ervaring met het repareren en vervangen van zinken dakgoten. U krijgt bij ons altijd vooraf een prijsindicatie.

Indicatieprijs berekenen

De Zinkspecialist vervangt en plaatst nieuwe zinken dakgoten.
Bij het vervangen van een zinken dakgoot moet ook de betimmering onder handen genomen worden.
Robert van De Zinkspecialist is een zinken dakgoot aan het vervangen.
 • KOSTELOOS ADVIES
 • INDICATIEPRIJS BEREKENING
 • STERK IN COMPLEX MAATWERK
 • FAMILIEBEDRIJF
 • 10 JAAR GARANTIE
steiger opstelling zandvoort

Mogelijkheden

De dakgoot van uw huis heeft een belangrijke functie, daarom is het van belang dat deze in goede staat is. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van zinken dakgoten. U krijgt bij ons als dakgootspecialist altijd een passende prijsindicatie vooraf.

zinken daknok

Voorkom lekkages

Wij kunnen vanaf een afstand vaak al zien wat de werkzaamheden zijn en kunnen u op basis daarvan al een goede prijsindicatie geven. Het vervangen van de zinken dakgoot doen wij altijd professioneel, zodat deze jarenlang goed werk kan leveren.

zinken deklijst afwerking met dakpan

Vervangen of repareren?

Wij zijn de aangewezen partij om uw zinken dakgoot te vervangen. Denkt u dat de dakgoot enkel reparatie nodig heeft? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Ook voor reparatie kunt u namelijk bij ons terecht.

Benieuwd naar de kosten?

Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie aan

Specialist in het vervangen van zinken dakgoten

 •  Vakkundig

  Uw dakgoot wordt op vakkundige wijze gemonteerd.
 •  Garantie

  Er zit 10 jaar garantie op onze werkzaamheden en producten.
 •  Kosteloos advies

  Wij brengen niets in rekening voor een eerste advies.
 •  Oplossingsgericht

  Goede service verlenen is voor ons de standaard.
 •  Prijsindicatie

  Door een prijsindicatie aan te vragen kunnen we met u meedenken.
 •  Familiebedrijf

  Betrouwbaar en een persoonlijke benadering.
dakgoot expansiestuk

Reparatie van de zinken dakgoot

Een defecte dakgoot kan voor veel ongemak zorgen. Tevens kan het grote gevolgen hebben voor de leefbaarheid van de woning. Het is bij de reparatie van een dakgoot altijd van belang om te kijken naar de oorzaak van de lekkage. Het kan zijn dat er een soldeernaad losgekomen is. Dit is altijd iets wat een oorzaak heeft die verholpen moet worden. Laat daarom altijd de dakgoot snel maken indien deze kapot gaat.

Een zinken dakgoot kent een expansie onder warme en koude temperaturen. Hierdoor kan er spanning op een soldeernaad komen te staan, als er geen expansiemogelijkheid is. Enkel het repareren van de soldeernaad heeft hier geen zin aangezien deze zo weer zal knappen. Wij repareren zinken dakgoten altijd met zink zelf.

Repareren of vervangen?

Het is soms de vraag of een dakgoot vervangen moet worden of nog gerepareerd kan worden. Wij geven voorafgaand aan de werkzaamheden altijd een gegrond advies over de dakgoot. Is deze nog te repareren of moet er vervanging plaatsvinden. U kunt niet alleen bij ons terecht voor de reparatie van uw zinken dakgoot, maar ook voor de vervanging hiervan.

Dakgoot van zink repareren

Een zinken goot repareren heeft een geheel eigen werkwijze. Het is belangrijk dat bij zink reparatie het defect gerepareerd wordt met zink. Op deze manier zorgen we ervoor dat er minder spanning op de soldeernaad komt. Indien dit niet goed gebeurd, is er niet genoeg expansiemogelijkheid en kan de soldeernaad wederom knappen. Laat daarom altijd de dakgoot herstellen door een professional die weet waar hij mee bezig is. Daarom kunt u goed bij ons terecht.

Zinken dakgoot Rendon

Je zinken dakgoot laten vervangen door een echte vakman?

Vraag nu gratis een prijsindicatie aan

INDICATIEPRIJS BEREKENEN

zinken hoekstuk op maat

Dakgoot reparatie kosten

Voorafgaand aan de reparatie van de dakgoot geven wij altijd een prijsindicatie. Deze kunt u al aanvragen via onze website. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Onze specialist gaat aan de hand van dit formulier, Google Maps en een eventueel aanvullend telefoongesprek aan de slag. Zo weet u precies wat de dakgoot repareren gaat kosten.

Het is uiteraard ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Wij kunnen voorafgaand altijd al een vrij precieze prijsopgave naar u uitbrengen. Dit doen wij aan de hand van onze jarenlange ervaring. Het is uiteraard mogelijk dat tijdens de inmeting van de dakgoot blijkt dat er een afwijking in de kosten is. Dit zullen wij altijd met u overleggen. De inmeting is altijd gratis en vrijblijvend.

Over De Zinkspecialist

De Zinkspecialist is een echt familiebedrijf. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in zinkwerk en kunnen daarom uw dakgoot als geen ander vervangen. Onze passie ligt echt bij zink. Het is een prachtig product en het eindresultaat is altijd mooi. Doordat wij een goed en sterk team hebben, met veel vertrouwen in elkaar, kunnen wij u de beste service mogelijk bieden.

Wij werken door heel Nederland. Omdat wij een van de weinige bedrijven zijn die enkel zinken dakgoten vervangen, zijn wij de beste partij die u kunt inhuren voor deze klus. Wij hebben alle kennis die er te verkrijgen is over zink. Hierdoor kunnen wij op zeer vakkundige wijze uw dakgoot herstellen of vervangen.

Neem contact met ons op

Neem direct contact met ons op voor een prijsindicatie. Wij sturen u binnen 24 uur (met uitzondering van het weekend) de prijsindicatie zoals onze specialist opgesteld is via de e-mail. Als wij nog vragen hebben zullen we telefonisch contact met u opnemen.

Hebt u zelf nog vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit kan via info@dezinkspecialist.nl of bel naar 073 – 888 9440. Wij staan u graag te woord.

INDICATIEPRIJS BEREKENEN

Veelgestelde vragen

➕ Waarom kiezen voor De Zinkspecialist?

Een bedrijf dat dag in dag uit bezig is met de montage van zinken dakgoten is vrij uniek in Nederland. Wij durven ons dan ook echt specialist in zinken dakgoten te noemen. Door onze jarenlange ervaring worden wij ook regelmatig ingezet voor complexer maatwerk. Zowel particulieren als renovatiebedrijven en Vereniging van Eigenaren behoren tot onze klanten. Het leveren van vakwerk is onze standaard. Dat zie je ook weer terug in onze klantenwaardering van gemiddeld 8,9.

➕ Maken jullie alleen maar zinken dakgoten?

Zinkwerk is vakwerk. Ondanks dat wij voldoende ervaring hebben in diverse soorten zinkwerk hebben wij besloten om ons enkel nog met dakgoten, hemelwaterafvoeren en deklijsten bezig te houden. Onze specialisatie dat zijn toch echt de zinken dakgoten.

➕ Zijn jullie door heel Nederland werkzaam?

Wij zijn over het algemeen werkzaam binnen een straal van ongeveer 1,5uur reistijd vanuit onze thuisbasis Berlicum. Aanvragen met een langere reistijd kunnen ook bij ons gedaan worden. Het is zeer afhankelijk van de soort aanvraag of wij dit kunnen aannemen. U kunt dus altijd met ons overleggen.

➕ Kan mijn dakgoot ook gerepareerd worden?

Wanneer wij bij u langs komen voor een inmeting kunnen wij beoordelen of de dakgoot vervangen moet worden. Blijkt nu dat reparatie voldoende is dan zullen wij u dat ook adviseren. Weet u op voorhand al dat u de dakgoot niet wilt laten vervangen en enkel wilt laten repareren dan adviseren wij om een bedrijf uit uw omgeving te benaderen.

➕ Hoe zit het met garantie?

Wij geven een garantie van 10 jaar op het zinkwerk wat door ons is aangebracht.

➕ Wanneer komen jullie een inmeting doen?

Nadat u van ons een indicatieprijs heeft ontvangen kunnen we een inmeting inplannen. Wij proberen deze altijd op de zaterdagen in te plannen.

➕ Zijn er aan een inmeting kosten verbonden?

Nee daar zijn geen kosten aan verbonden. Wanneer u akkoord gaat met de indicatieprijs dan komen we bij u langs voor een inmeting. Blijkt na inmeting dat de indicatieprijs afwijkt dan kunt u van de opdracht afzien.

➕ Wijkt de definitieve prijs veel af van de indicatieprijs?

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een zeer precieze formule kunnen ontwikkelen voor een indicatieprijs. Daarnaast maken wij ook gebruik van de beelden op google maps en indien nodig hebben we een telefonisch overleg met u. Hierdoor komt het niet vaak voor dat de indicatieprijs afwijkt. Mocht dit na inmeting toch het geval zijn dan kunt u altijd van de opdracht afzien.

➕ Waarom moet ik bij het berekenen van de indicatieprijs mijn e-mail adres invullen?

Onze specialist zal per mail de indicatieprijs naar u versturen. Dit zal binnen enkele werkdagen zijn nadat u de gegevens heeft ingevuld op onze website.

➕ Ik heb een dakgoot in betimmering, kunnen jullie ook de betimmering vervangen?

Wij hebben ons volledig gespecialiseerd  in het vervangen van zinkwerk. Wanneer de betimmering (deels) vervangen dient te worden dan kunt u het beste de door u ingehuurde timmerman met ons contact op laten nemen voor overleg. Het is namelijk belangrijk dat we de werkzaamheden en planning goed op elkaar afstemmen.

➕ Wat is de ontwikkelde maat van een goot?

De ontwikkelde maat is de totale breedtemaat van een goot. Stel dat de goot helemaal wordt platgevouwen (zijkanten, bodem, kraal) dan is de breedtemaat daarvan de ontwikkelde maat. Bij het berekenen van de indicatieprijs wordt rekening gehouden met een maximale ontwikkelde maat van 50cm. Is de ontwikkelde maat groter dan dient u rekening te houden met een toeslag van €0,90 per cm en dat maal de totale lengte van de goot. Bijvoorbeeld een ontwikkelde maat van 56cm bij een goot van in totaal 12m¹. De toeslag is dan €0,90 x 6cm= €5,40 x 12m¹= €64,80