Dakgoot vervangen? Schakel een specialist in!

Wilt u uw (zinken) dakgoot of dakgoten vervangen? Dan kunt u dit laten doen door De Zinkspecialist! Wij zijn dag in dag uit bezig met dakgoten vervangen en repareren. Bovendien is de montage van zinken goten onze specialiteit. Als u voor ons kiest, weet u zeker dat het vervangen van uw dakgoot- of goten tegen een eerlijke prijs en zeer vakkundig gedaan wordt. Vraag gerust een indicatieprijs aan – zo heeft u direct een idee van de kosten.

De Zinkspecialist vervangt en plaatst nieuwe zinken dakgoten.
Bij het vervangen van een zinken dakgoot moet ook de betimmering onder handen genomen worden.
Robert van De Zinkspecialist is een zinken dakgoot aan het vervangen.
 • KOSTELOOS ADVIES
 • INDICATIEPRIJS BEREKENING
 • STERK IN COMPLEX MAATWERK
 • FAMILIEBEDRIJF
 • 10 JAAR GARANTIE

Zinken dakgoten vervangen: eindeloze mogelijkheden

De (zinken) dakgoot van uw huis heeft een belangrijke functie, daarom is het van belang dat deze in goede staat is. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van zinken dakgoten en toebehoren en kunnen u ongetwijfeld helpen. Daarnaast krijgen al onze klanten een passende indicatie van de kosten vooraf. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

betimmering werkzaamheden

Voorkom lekkage en extra kosten

Natuurlijk wilt u lekkage en verdere schade (en kosten) voorkomen. Daarom doet u er verstandig aan uw oude dakgoten regelmatig te laten inspecteren, repareren en eventueel te vervangen. Wij kunnen vanaf een afstand vaak al zien wat de te verrichten werkzaamheden zijn en kunnen u op basis daarvan al een nauwkeurige prijsindicatie geven. Het vervangen van de zinken dakgoot doen wij altijd op professionele wijze, zodat de goot nog jarenlang goed werk kan leveren.

Hoekstuk zink bovenaanzicht

Ook voor dakgootreparatie

Wij zijn dé aangewezen partij om uw zinken dakgoot te vervangen. Denkt u dat de dakgoot enkel reparatie nodig heeft? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Voor reparatie kunt u namelijk ook bij ons terecht. Twijfelt u of u uw zinken goten moet laten repareren of vervangen? In dat geval helpen wij u verder met vrijblijvend advies. Wij kijken of de dakgoten aan vervanging toe zijn of of een reparatie volstaat.

Benieuwd naar de kosten van uw dakgoten vervangen?

Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie aan

Specialist in het vervangen van zinken dakgoten

 •  Vakkundig

  Uw dakgoot wordt op vakkundige wijze gemonteerd.
 •  Garantie

  Er zit 10 jaar garantie op onze werkzaamheden en producten.
 •  Kosteloos advies

  Wij brengen niets in rekening voor een eerste advies.
 •  Oplossingsgericht

  Goede service verlenen is voor ons de standaard.
 •  Prijsindicatie

  Door een prijsindicatie aan te vragen kunnen we met u meedenken.
 •  Familiebedrijf

  Betrouwbaar en een persoonlijke benadering.
dakgoten project werkhoven

Onze werkwijze: zo vervangen wij uw dakgoot

Voor dakgoten vervangen hanteren wij een standaard werkwijze:

 1. eerst vult u alle gegevens zo compleet mogelijk in, zodat wij een indicatieprijs kunnen opstellen
 2. Onze specialist stelt deze indicatieprijs op. Dit wordt gedaan aan de hand van de ingevulde gegevens, Google Maps en een eventueel aanvullend telefoongesprek.
 3. Indien de indicatieprijs u bevalt, maken wij een afspraak met u voor een inmeting, waarna wij de definitieve offerte sturen. Hierbij kunnen we het uitvoeren van de werkzaamheden direct inplannen
 4. Als wij de oude dakgoot demonteren, zorgen wij ervoor dat deze ook afgevoerd wordt. De werkplek en de dakgoot laten wij altijd zo netjes mogelijk achter.

Dakgoot in een betimmering? Geen probleem!

Ook wanneer u een dakgoot in een betimmering heeft zitten, kunnen wij deze voor u vervangen. De betimmering is namelijk een onderdeel van de dakgoot en dit wordt netjes voor u verzorgd. Wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u opstellen, indien u een dakgoot in een betimmering heeft zitten. Dan kunnen wij hier rekening mee houden bij het opstellen van de offertes.

Gratis inmeten voor het vervangen van de dakgoten

Wij komen altijd een inmeting van de dakgoot doen, voordat we beginnen met de werkzaamheden. Deze inmetingen zijn meestal op zaterdag, maar wij maken altijd een afspraak hiervoor. De inmeting is helemaal gratis en vrijblijvend. Wij sturen na het doen van de inmeting een offerte, zodat u een goed beeld hebt van de uiteindelijke prijs.

Als u voorafgaand aan de inmeting een indicatieprijs heeft opgevraagd, kan deze afwijken van de uiteindelijke prijs op de offerte. Wij hebben over de afgelopen jaren een zeer precieze formule hiervoor kunnen opstellen, maar we kunnen niet garanderen dat de eindprijs iets afwijkt.

de zinkspecialist aan het werk

Uw zinken dakgoot laten vervangen door een echte vakman?

Vraag nu gratis een prijsindicatie aan

INDICATIEPRIJS BEREKENEN

zinken hoekstuk op maat

Wat zijn de kosten van een dakgoot vervangen?

U vraagt zich natuurlijk af wat de kosten zijn van het vervangen van een dakgoot. Echter, omdat elke dakgoot uniek is, kunnen wij de exacte kosten niet vooraf vaststellen. De prijs van de dakgoot vervangen worden altijd per dakgoot berekend. Daarom kunt u het beste een prijsopgave via onze website aanvragen. Wij kunnen middels de informatie die u invult, beelden via Google Maps en een eventueel extra gesprek onze formule invullen en een goede prijsopgave aanbieden.

Definitieve prijs

Na het inmeten van de dakgoot krijgt u altijd de definitieve offerte. Dit kunnen wij dan pas doen, omdat de inmeting precies op maat gaat. Onze formule voor de prijs is zeer precies gemaakt gedurende de jaren, echter kan het altijd voorkomen dat de definitieve offerte enigszins afwijkt van de prijsopgave. De inmeting is altijd gratis en vrijblijvend. Zo heeft u altijd een goed beeld van wat de dakgoot vervangen gaat kosten.

Over De Zinkspecialist

De Zinkspecialist is een echt familiebedrijf. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in zinkwerk en kunnen daarom uw dakgoot als geen ander vervangen. Onze passie ligt echt bij zink. Het is een prachtig product en het eindresultaat is altijd mooi. Doordat wij een goed en sterk team hebben, met veel vertrouwen in elkaar, kunnen wij u de beste service mogelijk bieden.

Wij werken door heel Nederland. Omdat wij een van de weinige bedrijven zijn die enkel zinken dakgoten vervangen, zijn wij de beste partij die u kunt inhuren voor deze klus. Wij hebben alle kennis die er te verkrijgen is over zink. Hierdoor kunnen wij op zeer vakkundige wijze uw dakgoot herstellen of vervangen. Daarnaast leveren wij onze diensten tegen zeer scherpe prijzen.

houten goot betimmering barendrecht
 

Vraag snel en gemakkelijk een offerte aan

Wilt u uw zinken dakgoot of dakgoten laten vervangen voor een nieuwe? Neem dan direct contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende inmeting en een offerte. Dit kunt u doen via het offerteformulier op onze website.

Indien u voorafgaand nog vragen hebt, bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Contact opnemen kan via het contactformulier, via de mail info@dezinkspecialist.nl of bel naar 073 – 888 9440. Wij staan u graag te woord.

Veelgestelde vragen

➕ Wat kost het vervangen van een zinken dakgoot?

De kosten voor het vervangen van een zinken dakgoot variëren afhankelijk van de lengte en complexiteit van het project, de arbeidskosten en het materiaal. Neem contact met ons op voor een nauwkeurige offerte.

➕ Hoe vaak moeten dakgoten vervangen worden?

Dakgoten hebben doorgaans een levensduur van 30 to 50 jaar. De frequentie van vervanging varieert echter afhankelijk van factoren zoals onderhoud, weersomstandigheden en de kwaliteit van het materiaal. Bij de Zinkspecialist krijg je 10 jaar garantie dit geeft aan dat het product gedurende die periode beschermd is tegen eventuele gebreken.

➕ Hoe lang duurt dakgoten vervangen?

De duur van het vervangen van dakgoten hangt af van verschillende factoren, zoals de omvang van het project en de weersomstandigheden. Over het algemeen kan het vervangen van dakgoten enkele dagen tot een week duren. Het is het beste om contact met ons op te nemen voor een nauwkeurige inschatting van de tijdsduur voor uw specifieke situatie.

➕ Kan mijn dakgoot ook gerepareerd worden?

Wanneer wij bij u langskomen voor een intake, kunnen wij beoordelen of de dakgoot aan vervanging toe is. Blijkt nu dat reparatie voldoende is, dan adviseren wij u dat ook.

➕ Zijn jullie door heel Nederland werkzaam?

Wij zijn over het algemeen werkzaam binnen een straal van ongeveer 1,5 uur reistijd vanuit onze vestiging in Berlicum. Aanvragen met een langere reistijd kunnen ook bij ons worden gedaan. Wij raden het aan om contact op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden.