Zinken dakgoot in Amsterdam vervangen

Wilt u de zinken dakgoot van uw woning of pand in Amsterdam laten vervangen? Met De Zinkspecialist schakelt u echte professionals in tegen een scherpe prijs. Benieuwd wat die prijs is? Vraag dan vrijblijvend een indicatieprijs aan.

Indicatieprijs berekenen

De Zinkspecialist vervangt en plaatst nieuwe zinken dakgoten.
Bij het vervangen van een zinken dakgoot moet ook de betimmering onder handen genomen worden.
Robert van De Zinkspecialist is een zinken dakgoot aan het vervangen.
 • KOSTELOOS ADVIES
 • INDICATIEPRIJS BEREKENING
 • STERK IN COMPLEX MAATWERK
 • FAMILIEBEDRIJF
 • 10 JAAR GARANTIE

Mogelijkheden

Zink is een zeer geschikt materiaal om voor dakgoten te gebruiken. De Zinkspecialist is een echte specialist als het om zinkwerkzaamheden gaat. Recent hebben we in Amsterdam een zinken dakgoot mogen vervangen. Dit project kunt u hier bekijken.

betimmering werkzaamheden

Voorkom lekkages

Een goede en goed geplaatste dakgoot voorkomt vochtproblemen en lekkages. Dankzij de dakgoot kan regenwater namelijk naar het riool geleid worden. Er kunnen diverse materialen voor een dakgoot gebruikt worden, maar zink is wegens de goede prijs/kwaliteitverhouding het meest gebruikte materiaal.

Hoekstuk zink bovenaanzicht

Vervangen of repareren?

Zinken dakgoten gaan lang mee, maar dienen op den duur toch weer vervangen te worden. Bij veroudering of schade kan dit namelijk voor lekkages en dergelijke zorgen. De Zinkspecialist zorgt ervoor dat uw zinken dakgoot snel kan worden vervangen.

Benieuwd naar de kosten?

Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie aan

Specialist in het vervangen van zinken dakgoten

 •  Vakkundig

  Uw dakgoot wordt op vakkundige wijze gemonteerd.
 •  Garantie

  Er zit 10 jaar garantie op onze werkzaamheden en producten.
 •  Kosteloos advies

  Wij brengen niets in rekening voor een eerste advies.
 •  Oplossingsgericht

  Goede service verlenen is voor ons de standaard.
 •  Prijsindicatie

  Door een prijsindicatie aan te vragen kunnen we met u meedenken.
 •  Familiebedrijf

  Betrouwbaar en een persoonlijke benadering.
dakgoten project werkhoven

Vanaf welk moment moet een zinken dakgoot vervangen worden?

Een beschadigde dakgoot kan voor veel problemen zorgen. Het is daarom aan te raden om een verouderde dakgoot, een dakgoot met schade of een dakgoot die anderszins voor problemen zorgt tijdig te vervangen. In dergelijke gevallen kan de dakgoot voor waterproblemen zoals een lekkage zorgen. Vanaf dat moment weet u dus dat er werk aan de winkel is. Als een dakgoot vervangen wordt, dient ook de oude betimmering vervangen te worden.

De prijs van het laten vervangen van een dakgoot in Amsterdam

Voor het maken van dakgoten kunnen verscheidene materialen gemaakt worden. Zo bestaan er ook kunststof, pvc, koperen en aluminium dakgoten. Zink blijft echter het meest gebruikte materiaal voor zowel dakgoten als dakbedekking en voor een goede reden. De prijs/kwaliteit verhouding is namelijk zeer gunstig en het is een duurzaam materiaal. Gemiddeld genomen ligt de prijs voor een zinken dakgoot op 30 tot 35 euro per meter.

de zinkspecialist aan het werk

Je zinken dakgoot laten vervangen door een echte vakman?

Vraag nu gratis een prijsindicatie aan

INDICATIEPRIJS BEREKENEN

Zinken dakgoot vervangen in Amsterdam: onze werkwijze

De Zinkspecialist is een bedrijf dat veel ervaring heeft met het vervangen en plaatsen van zinken dakgoten in omgeving Amsterdam. Dankzij onze ervaring hebben we een werkwijze kunnen ontwikkelen waarmee we snel en vakkundig dakgoten kunnen vervangen. Wenst u een prijsindicatie te ontvangen? Dan kunt u hiervoor contact opnemen. Aan de hand van uw gegevens, Google Maps en indien nodig telefonisch contact kunnen we u snel de prijs voor onze werkzaamheden laten weten.

Inmeting voor het vervangen van een zinken dakgoot

Zodra wij uw akkoord op onze indicatieprijs ontvangen hebben, plannen we een afspraak in om bij u thuis of op locatie inmetingen te komen doen. Deze afspraak wordt doorgaans op een zaterdag ingepland. Pas na deze inmeting ontvangt u onze offerte. Tot aan deze fase betaalt u ons niets en is alles geheel vrijblijvend. Na uw akkoord op onze offerte beginnen we daadwerkelijk met onze werkzaamheden en kunnen we deze snel inplannen.

Prijsindicatie voor een zinken dakgoot vervangen in Amsterdam krijgen?

Wilt u graag weten wat het laten plaatsen of vervangen van een zinken dakgoot bij u in Amsterdam zou kosten? Dan kunt u contact opnemen om een vrijblijvende prijsindicatie aan te vragen. Wij geven kosteloos advies over de mogelijkheden en maken op basis van de ons verstrekte informatie een inschatting van de prijs. In een later stadium kunnen we een offerte opstellen. Dit is allemaal gratis en vrijblijvend; onze kosten beginnen pas zodra we uw akkoord op de offerte ontvangen hebben.

Heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact op via  073-8889440, per  e-mail of via het contactformulier.

INDICATIEPRIJS BEREKENEN