Over Ons

Zo kan het in het leven lopen. Dat een familie zo’n goede band heeft dat ze hun krachten bundelen om samen te ondernemen. Alle individuele kwaliteiten hebben wij samengevoegd en hebben daar een goed en sterk team van gemaakt. Wij hebben met elkaar gemeen dat we voor openheid, duidelijkheid en absolute vakmanschap gaan. De loyaliteit aan elkaar zetten wij door in loyaliteit aan onze klanten. Onze filosofie is dan ook Wij zijn tevreden als de klant weet dat we het goed doen

Robert Roosen

Robert - Project manager
Zo is het begonnen

Al van jongs af aan ben ik bezig met het maken van dingen. Dat begon als knutselwerk toen ik kleiner was en vanaf dat ik ben gaan werken is dat nog steeds zo. Na ruim 20 jaar werkervaring blijft het nog steeds leuk om iets te creëren. Vanaf het eerste moment dat ik met zink werkte vond ik het al een prachtig product. Niet alleen het eindresultaat wat je met zink krijgt maar ook het werken met zink is een van de mooiste dingen om te doen.

In mijn vrije tijd

Thuis ben ik ook altijd bezig. Er is altijd wel iets wat verbouwt of verbeterd kan worden. Of lekker in de tuin bezig zijn. Samen met mijn vrouw en 3 kinderen genieten wij van onze woning, tuin en van elkaar.

Bij De Zinkspecialist

In al die jaren dat ik nu mee draai heb ik allerlei situaties gezien waar renovatie noodzakelijk was. Ik vind het ook echt verschrikkelijk om te zien dat er zoveel lekkages en ongemakken zijn puur door de manier waarop het zinkwerk is gemonteerd. Voor mij moet echt alles goed opgeleverd worden, liever nog even wat extra aandacht geven dan eerder naar huis gaan. Het is ook fijn om te merken dat onze klanten dit ook zien en herkennen. Het werk wat ik doe en probeer zo goed mogelijk te doen wordt ook echt gewaardeerd en die terugkoppeling krijgen we via klantenvertellen weer te zien. Naast de uitvoering van de projecten ben ik ook degene met wie u een afspraak kunt maken voor een vrijblijvende inmeting. Neem gerust contact op voor gratis advies.

Michel Roosen

Michel
Zo is het begonnen

Door mijn broer, Robert, ben ik in het zinkvak gerold. Na eerst een aantal jaar zelfstandig in de voedingssector gewerkt te hebben heb ik de overstap naar De Zinkspecialist gemaakt. Ik ben altijd ook wel zelf bezig geweest met mijn handen en van Robert heb ik nu het zinkvak geleerd. In de afgelopen jaren heb ik al vele uren met zink kunnen werken en cursussen gevolgd. Ik ga nog iedere dag met plezier aan het werk en een groot pluspunt is het om dit met mijn familie te mogen doen

In mijn vrije tijd

Mijn verleden in de voedingssector is ontstaan als hobby. Nog steeds heb ik er veel plezier in om met eten bezig te zijn en de lekkerste diners te bereiden voor mijn gezin, familie en vrienden.

Bij De Zinkspecialist

In de afgelopen jaren heb ik al heel wat zinkprojecten meegemaakt. Behalve de uitvoering van de projecten houd ik me ook bezig met een stukje bedrijfsvoering en marketing. Met zijn allen willen we De Zinkspecialist op de kaart zetten en daar ben ik dan ook druk mee bezig. Naast het werken met zink en vergroten van de naamsbekendheid vind ik het ook heel leuk om contact met onze klanten te hebben. U kunt mij dan ook verwachten tijdens de inmeetafspraken en bij de uitvoering van de werkzaamheden. Ook voor telefonisch advies kunt u altijd contact met mij opnemen.

Soraya Roosen – Broeren

Soraya - Office manager
Zo is het begonnen

Na mijn studie heb ik bij een aantal bedrijven gewerkt op vooral administratief gebied. Op een bepaald moment is Robert als zelfstandig ondernemer begonnen en hebben we dat samen opgestart. Hij is er voor de uitvoering en ik voor de administratie. Uiteindelijk zijn we met het bedrijf gegroeid en komen er steeds weer meer nieuwe dingen bij kijken op administratief en marketing gebied. Hartstikke leuk om steeds jezelf uit te kunnen dagen en het bedrijf te verbeteren.

In mijn vrije tijd

Met Robert en onze kinderen kunnen we samen heel erg genieten van ons huis en onze tuin. In onze vrije uurtjes zijn we ook het liefst met zijn allen lekker thuis. Samen genieten en het liefst ook dat familie en vrienden dan gezellig langs komen.

Bij De Zinkspecialist

Eigenlijk alle administratie gaat via mij. Dit probeer ik steeds te verbeteren zodat ik sneller met onze klanten in contact kan komen. Door bijvoorbeeld een goed CRM systeem uit te zoeken en ook een derde partij in te schakelen om de telefoon op te nemen zodat we goed bereikbaar zijn. Voor vragen kunt u dan ook altijd contact met mij opnemen, per mail, telefoon of via whatsapp.

Bart Roosen

Bart
Zo is het begonnen

Als bouwkundig ingenieur en voormalig eigenaar van een groot dakdekkersbedrijf heb ik wel de nodige kennis opgedaan over de werkzaamheden zoals dat bij De Zinkspecialist gaat. Heel blij ben ik ook dat mijn zoons mij voor advies inschakelen. Dit gaat vooral over de wat grotere projecten en bedrijfsvoering en ik probeer ze daar zoveel mogelijk in te ondersteunen.

In mijn vrije tijd

Op werkgebied is het in deze fase van mijn leven wat rustiger. Zo kan ik mij nu goed richten op mijn 6 kinderen en alle kleinkinderen. Ik ben een echte familieman en gelukkig wonen we allemaal dicht bij elkaar. We zien elkaar dan ook wekelijks of misschien wel dagelijks.

Bij De Zinkspecialist

Zelf sta ik niet op de steigers maar ik probeer wel zoveel mogelijk te ondersteunen en adviseren waar dat nodig is. Voor de bedrijfsvoering of bepaalde projecten hebben we regelmatig overleg. Het is mooi om te zien hoe De Zinkspecialist echt groeit en dat mijn kinderen zo fijn kunnen samen werken.

Kosteloos advies
Direct indicatieprijs
Sterk in complex maatwerk
familiebedrijf
10 jaar garantie
klanten vertellen logo

"Prima vak mensen, er wordt geleverd wat besproken is, ruimen netjes alle spullen op na ..."

- Marcel uit Oud-Beijerland

"Grote klasse. Specialisatie loont. Aantoonbaar klantbelang voorop. In veel opzichten ee..."

- Emiel uit Amstelveen

"Geweldig bedrijf. Maximale score op alle onderdelen. Aanrader!"

- Hans uit Tilburg

"Begin april 2017 zijn de nieuwe goten geplaatst. Het ziet er keurig uit, alles conform ..."

- Sylvia uit Nieuwegein

"Keurig bedrijf met uiterst vriendelijk behandeling en net personeel. Een aanrader.

- Gerard uit Houten
bekijk alle reviews
Raymond uit Driebergen – 9,0
Goede specialisten die verstand hebben van hun vak.
Marian uit Den Haag – 9,3
Levering van dakgoten op de afgesproken datum, nette correcte medewerkers die mij het gevoel gaven dat ze heel goed wisten wat te doen. Alles keurig netjes opgeleverd en bij vertrek ook alles netjes achter gelaten. Als ik iemand hoor vragen over de Zinkspecialist zal ik ze zeker aan bevelen. Ook contact met de administratie verloopt perfect.
Paula uit Monnickendam – 9,4
Vlot gewerkt, heel prettige mensen, de dakgoten zien er goed uit en ze lekken niet.
J.F. uit Monnickendam – 9,1
Vakwerk. Keurig, vriendelijk medewerker(s)ter
Zichtbaar op schema werken.
Robin uit Vianen – 8,7
Ondanks dat ik nooit een offerte via de mail hebt gehad maar alleen mondeling akkoord heb gegeven, is alles snel en vakkundig gemonteerd. voor de rest was alles prima geregeld.
Peter uit Muiden – 9,7
Dakgoot vervangen,professioneel gedaan!
Mark uit Zandvoort – 9,0
Zeer positieve ervaring, vakkundig en correct
Cor uit Tilburg – 9,9
Zeer correct bedrijf met vakkundige mensen
Communicatie via de e-mail ging voorbeeldig en accuraat
Van het personeel niets anders dan lof
hele aardige mensen zeer vakkundig en met oog voor detail.
Ook de uitleg en de vragen over de werkzaamheden
werden netjes en duidelijk beantwoord
Kortom we zijn zeer tevreden over het eind resultaat
De vraag over nazorg en garantie kan ik nog niet bepalen
Maar met de ervaring die wij hebben met deze firma
zal dit ongetwijfeld prima in orde zijn
Dikke pluim voor dit bedrijf
groetjes Cor en Yvonne
Rene uit Papenhoven – 9,0
Het zijn vakmensen. Snel en vakkundig hebben zij bij mij de goot geplaatst.
Bert uit Loosdrecht – 8,8
Vernieuwen dakgoten geheel conform afspraken uitgevoerd.
Jan uit Muiden – 8,4
Goed en tegen een goede prijs.
Norbert uit Woudenberg – 8,2
Meedenkend, oplossingsgericht met oog voor detail.
Huub uit Tilburg – 8,6
Net en vakbekwaam personeel.
Mildred uit Den Bosch – 9,9
De mannen van de Zinkspecialist waren op tijd, werkten snel en vakkundig, wij zijn super tevreden over het vakwerk en de communicatie, het ziet er tip top uit, dank je
Jaap uit Hendrik Ido Ambacht – 8,3
Tot zover goed. Maar is nog kort geleden dat dakgoot is vervangen. De tijd zal het leren.
J.A. van den uit Spijkenisse – 9,0
Vakkundig en netjes werk geleverd.
Er ligt alleen nog een blikschaar bij mij in de goot!
Elly uit Utrecht – 8,2
Vaklui die verstand van zaken hebben, hard en keurig werken en goed communiceren met de klant.
Mieke uit Terheijden – 8,2
Alles goed gegaan, hebben er geen problemen mee als je er niet heel de dag bij kan zijn, ruimen goed op, werken goed af
Ruud uit Berghem – 9,3
Prima bedrijf, betrouwbaar, komen afspraken goed na. Kortom een aanrader.
Dennis uit Hoofddorp – 8,7
Snelle levering en goede uitleg en vriendelijk personeel
Ton uit Zwanenburg – 9,8
Afspraken goed nagekomen. Werk tijdig en snel afgeleverd. Goede communicatie.
Jo uit ‘s-Hertogenbosch – 9,4
Op korte termijn moest mijn gedeelde dakgoot wegens lekkage vervangen worden. Na de inmeting werd onze dakgoot vakkundig - zonder enige overlast - vervangen. Daarbij lagen de totale kosten ruim 20% onder een offerte van een concurrent:-) Tevens 10 jaar garantie!
Kortom op alle aspecten uitermate tevreden!
Amin uit Vlaardingen – 8,9
Onlangs zijn de dakgoten van mijn woning en dat van de buren vervangen. Het is netjes uitgevoerd / afgeleverd conform afspraak.Na plaatsing heeft t nog niet geregend, dus nog geen lektest, maar vertrouw erop dat het vakkundig is gemonteerd en lekkagevrij is.
Willem A. uit Waalwijk – 8,2
Kan, nu, vlak na de uitvoering het werk niet beoordelen over b.v. nazorg en garantie maar het geheel kwam mij als zeer vakbekwaam en goed over en meestal betekend dat ook dat het niet alleen bij woorden blijft.
Leo uit Breda – 9,1
de waardering boven zegt genoeg
Christian uit Nijmegen – 9,7
Duidelijke offerte. Wordt goed mee gedacht.
De dakgoot netjes hersteld(hout) en vernieuwd.
Aan het eind alles netjes achtergelaten.
Super!!!
Sylvia uit Nieuwegein – 10,0
Begin april 2017 zijn de nieuwe goten geplaatst. Het ziet er keurig uit, alles conform de afspraken en netjes weer opgeruimd. Het heeft nog niet geregend sinds de plaatsing, dus de lakmoesproef volgt nog :)
Ronald uit Utrecht – 10,0
De Zinkspecialist levert vakwerk. Ze geven goede informatie en advies. Zeer aardig.personeel. Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk. Ik zal de zinkspecialist zeker aan iedereen aanbevelen.
Marina uit Haarlem – 8,0
Prima! Hardwerkende nette mensen. Niets geen overlast. Wordt goed op de hoogte gehouden. Keurige offerte, snel en geen verrassingen achteraf.
Harrie uit Eindhoven – 8,3
Professionele aanpak van het werk wat gedaan moet worden en volgens de offerte gewerkt. Dus zeer tevreden.
linda uit Schagen – 9,5
Bij het eerste contact al zo fijn geholpen, lekkage gelijk verholpen zodat ik zonder zorgen kon wachten tot de nieuwe goten.
Cees uit Schagen (NH) – 8,9
Prettige samenwerking.
Gitteke uit Breda – 10,0
Ik ben zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden. Hele vriendelijke vaklieden, snel en deskundig. Alles netjes achtergelaten. Website heel toegankelijk en professioneel waardoor heldere en snelle communicatie.
Joke uit Prinsenbeek – 10,0
Heel goed contact over de uitvoering,fijne mensen om mee te werken,afwerking zeer correct en alles netjes opgeruimd.
Ik zal ze zeker overal aanbevelen.
Ger uit Bergen op Zoom – 8,9
weinig aan het bovenstaande toe te voegen
Dick uit Amersfoort – 9,0
Goed bedrijf komen afspraken na mail contact direct na
Patrizia uit Den Haag – 8,7
De monteurs waren goed en sympathiek. Het werk was snel gedaan en de kwaliteit was uitstekend. Ook de communicatie met het bedrijf was uitstekend. Ik zou ze aanbevelen aan familie en vrienden.
Onnebert uit Heemstede – 9,6
Prima service, aardige mensen, top kwaliteit en snelle levering
Wouter uit ‘s-Gravenzande – 9,0
Ze komen netjes opmeten en je krijgt een goed advies en een duidelijke offerte. De dak goten zijn vervolgens prima gemonteerd door vriendelijke monteurs die alles weer netjes achterlaten. En dat voor een prima prijs. Ik ben zeer tevreden.
Jan-Willem uit Heemstede – 8,0
Prima vakmensen voor een hele goede prijs. Geven goed advies en zijn trots op hun vak.
Ed uit Vught – 9,3
Prima bedrijf en goed personeel dat vakkundig werk afleverd.
Peter en Mieke uit Berkenwoude – 9,4
super deskundig en prettig bedrijf !
leveren een mooi stuk vakwerk en werken netjes
wij zijn dik tevreden met onze mooie zinken mastgoten
Irene uit Eindhoven – 8,1
Keurig en goed verzorgd!
Sjef uit Tilburg – 9,3
Keurig familiebedrijf. Vriendelijk en vakkundig personeel. Bij plaatsen van de goten werd ook naar toestand van dakpannen en loodslabs gekeken.
Fam. D. uit Lienden – 10,0
Wij zijn zeer tevreden!
Frank uit Zandvoort – 9,2
Bijzonder duidelijke offerte, snel en keurig werk.
Plotseling klein meerwerk direct meegenomen in de werkzaamheden en tegen zeer correcte prijzen.Bijzonder correcte, vriendelijke vaklui met hart voor hun werk.
Alle werkzaamheden binnen de tijd als gesteld in de offerte uitgevoerd.Zeer tevreden!
Vincent uit Leiden – 10,0
Goede professionele mannen die gelijk aan de slag gaan en verstand hebben van hun vak. Alles goed uitgelegd en denken goed mee met oplossingen. Gelijk een offerte op maat (alles ingemeten gelijk op afspraak) dus je weet gelijk waar je aan toe bent. Ik raad ze sterk aan.
Sandra uit Amsterdam – 9,0
Supernetjes en goed geregeld allemaal, ik heb helemaal niets te klagen.
Pieter uit Den Haag – 9,4
Onze nieuwe dakgoten zien er prachtig uit en zijn fraai in hun houten bakgoten weggewerkt.
Jeroen uit Vlijmen – 10,0
Scherpe prijs en vakkundig uitgevoerd, merk aan ze dat ze passie voor het vak hebben. Top bedrijf!
Drea uit Tilburg – 9,0
goed contact en naar onze grote tevredenheid zink vervangen in dakgoten
Perry uit Papendrecht – 10,0
Prima bedrijf! Goed contact, duidelijke offerte en relatief snel de dakgoot vervangen. Zeer netjes gewerkt. De oude dakgoot en gemaakte 'rotzooi' werd netjes opgeruimd.
Cees uit Rijnsburg – 9,6
Mooi stukje vakman werk, mooi strak uitgevoerd! top
Jan uit Nieuwegein – 9,0
De hele klus is volgens afspraak uitstekend uitgevoerd. De 2 broers zijn zeer correct, vakbekwaam en ook klantgericht. Eigenschappen die ze ver kan brengen.
Bert uit Zwijndrecht – 8,7
Klasse, gewoon klasse, verstand van zaken en netjes opgeruimd, aan te bevelen
Ank uit ‘s-Hertogenbosch – 8,9
Netjes gebeld dat ze later zouden komen dan de afgesproken tijd. Alles weer netjes achtergelaten!
MV uit Breda – 8,0
Twee jaar geleden is onze goot aan de voorzijde vernieuwd en na een lekkage achter, die snel tijdelijk is verholpen, is een week geleden de goot met boeiboord aan de achterzijde vervangen. Daarbij is een aflopende aansluiting op eenderde goot gemaakt. Beide opdrachten door zeer pretige vaklieden verzorgd. Aanbevolen.
wilma uit oss – 9,1
jullie hebben superwerk geleverd!
Theo uit Rotterdam – 10,0
Het werk is keurig uitgevoerd en afspraken zijn helemaal na gekomen. Duidelijk is dat men verstand van zaken heeft. Ik vind het een top bedrijf dat ik iedereen ga aanraden zodra het ter sprake komt.
Piet & Ria uit Bergen op Zoom – 8,9
Het was een prettige en correcte ervaring.
Jeffrey uit Rozenburg – 10,0
Ik kan niet anders zeggen dan, top bedrijf. Van begin tot eind goede service, goede kwaliteit, goede communicatie,
Zeer tevreden. Wilt u werkzaamheden laten gebeuren zonder zorgen. De zinkspecialist. Toppers
Anton uit Ridderkerk – 8,8
Prima bedrijf, netjes en vakkundig gewerkt!
Fj uit utrecht – 8,2
Betrouwbaar bedrijf. Komt afspraken na, voert werk netjes en goed uit tegen een redelijke prijs. Keurig achtergelaten.
Piet uit Beijnen – 10,0
Geweldig werk verricht, heel klantvriendelijk en keurig netjes gewerkt en daarna super opgeruimd.
Helemaal Top, Erg tevreden over de Zinkspecialist..
Bas uit Bergen op Zoom – 8,3
Dik te vreden. Kundig, vriendelijk personeel. Weet waar ze mee bezig zijn. Top !!
Frans uit Warnsv eld – 10,0
Ik zou niet weten welke minpunten ik zou moeten noemen.
Leo uit Hellevoetsluis – 9,7
Vriendelijke mensen. Denken mee met de klant.
guido uit rotterdam – 9,1
Slimme planning, scherpe prijs, prima samenwerking, uitstekend en vlot resultaat.
Roelof uit Roelofarendsveen – 8,1
Prime ervaring, snel en degelijk en scherp geprijsd,
HH uit Dongen – 9,5
Afspraken worden goed nagekomen.
Kan de zinkspecialist bij iedereen aanraden, zijn zeer gemotiveerd in hun werk, en het zijn vaklui.Prijs kwaliteit een dikke 9.

ron uit panningen – 9,0
een zeer goede afwerking top bedankt
Geert uit Utrecht – 8,7
Prima werk.
Ik heb nog niet de goot voor kunnen bekijken.
Als dat gedaan is zoals gevraagd is alles een 9!
Skanne uit Vught – 10,0
Reeds bij twee huizen de zinkspecialist ingeschakeld 1e keer voor gootbakken en kielgoot en 2e x voor dakgoten, windveer, zinken afvoer en daklijst. Beide oude huizen hebben ze geheel in stijl de hemelwaterafvoer aangepakt. Mooi freeswerk en voor het zinkwerk krijg je zelfs een garantie certificaat.
Goed werk en een gezellige klets en alles per mail bevestigd.
Super
jan uit vlaardingen – 9,9
zeer tevreden heb jullie al aan bevolen bij andere
Roel uit Linschoten – 10,0
Prima werk geleverd, de mannen werken netjes en professioneel. ook een lastige stijger opbouwen boven een uitbouw is voor hun geen probleem, prima werk, ik ben er erg blij mee.
Hans uit Tilburg – 10,0
Geweldig bedrijf. Maximale score op alle onderdelen. Aanrader!
Marcel uit Oud-Beijerland – 10,0
Prima vak mensen, er wordt geleverd wat besproken is, ruimen netjes alle spullen op na reparatie. Prima bedrijf
Emiel uit Amstelveen – 9,7
Grote klasse. Specialisatie loont. Aantoonbaar klantbelang voorop. In veel opzichten een voorbeeld voor andere bedrijven!
Paul uit Zetten – 8,7
Zeer vakkundig personeel, werken netjes en secuur.
Erwin uit Gouda – 10,0
Vakmensen , denken met de klant mee, komen de afspraken na die je afspreekt , leveren de klus netjes af.
Grote aanrader.
Maria uit ‘s-Hertogenbosch – 9,0
Ik ben zeer tevreden met de service en de snelheid waarmee de Zinkspecialist te werk gaat. Ik had ook andere offertes opgevraagd en vergeleken met andere aanbieders is de Prijs/kwaliteitverhouding van de Zinkspecialist bijzonder gunstig. De communicatie is duidelijk, ze komen hun afspraken na, het personeel is toegankelijk en vriendelijk. Ze bellen na of alles naar wens is gegaan, ik zal de Zinkspecialist zeker aanbevelen!
Peter uit Heenvliet(gem Nissewaard) – 10,0
Een 10 geven is voor mij in principe een utopie want er is altijd wel wat op te merken, je moet er wel naar streven maar in dit geval van de fa Zinkspecialist in Waalwijk is van zo'n kwaliteit/prijs verhouding die je zelden meemaakt.
Waarom zet ik kwaliteit voorop daar ik dit belangrijker vindt dan de prijs, want mijn stelling is ik betaal liever ietsje meer met een goede kwaliteit. In dit geval is zowel de kwaliteit als de prijs in goede verhouding maar wat ik hier ook zeer waardeert zijn afspraken die je maakt zowel bij het aanbrengen als voor de nazorg worden nagekomen en daarom geven wij het complete blok de Zinkspecialist een 10.
Steven uit Zaltbommel – 9,6
Denken met de klant ipv puur aan hun eigen business te denken. Waardevolle tips en verbeteringen gerealiseerd waar anderen niet mee kwamen of op kwamen. Ze werken razend snel, netjes (het zijn trouwens ook nette gasten) en met hoge kwaliteit. Bij een lastig stuk bleven ze heel lang meten en slijpen: het moest perfect zeiden ze.
De goten zijn idd perfect en ook de dakkapel zit er nu al jaren op en ik heb nog nooit een beroep op nazorg of garantie hoeven doen: het zit als een huis en we krijgen er een hoop positieve reacties op omdat een dakkapel afgewerkt met zink zo fraai oogt. Goeden greep geweest met die mannen van de zinkspecialist. Ik ben zeer tevreden en ze kan ze van harte aanbevelen.
Jan uit Klaaswaal – 8,0
Ervaren krachten, geven advies als je er naar vraagt, ik ben zeer tevreden over het werk dat zij hebben geleverd.
Fam uit Boxtel – 8,1
Wellicht als er door de de technici wordt getwijfeld ALTIJD even overleggen met de klant, voorkomt achteraf gepraat.
Hans. uit Barendrecht – 8,9
Nog geen ervaring met nazorg en garantie
JK uit Arnhem – 8,5
Erg tevreden over eindresultaat! Niet de goedkoopste, maar wel erg prettig bedrijf.
G uit Papendrecht – 9,0
Na +/- 2 maanden nog geen oordeel over niet ingevulde vakken !
Reken op 9 uiteraard !
HMC uit Veenendaal – 8,6
In onze dakgoot van 27 jaar zat al een tijdje een vervelende lekkage. Diverse dakgootspecialisten konden ons niet helpen. Ofwel ze konden geen nieuwe zinken goot maken, of durfden niet te solderen op de oude goot, of kwamen met oplossingen zoals een kunstof goot aanbrengen. Zinkspecialist is langsgeweest om de situatie te bekijken. Hierbij klom men direct in de goot en heeft alles geinspecteerd. Het gesprek was heel prettig en de monteur wist duidelijk waar hij het over had. Hij stelde een hoop goede en gerichte vragen en kwam met adviezen waar anderen het nooit over gehad hadden. Uiteindelijk een offerte laten maken die qua prijs weinig afweek van de andere offertes. Op de dag van montage regende het helaas zodat e.e.a. verzet moest worden naar een paar weken later. Jammer, maar daar kan niemand wat aan doen. Zinkspecialist heeft uiteindelijk een heel stuk van de goot vervangen en opnieuw op maat gemaakt, en netjes gesoldeerd aan de oude goot. Alles ziet er weer als nieuw uit en dat met 10 jaar garantie. Ik sluit me aan bij de andere beoordelingen: de Zinspecialist is echt een specialist met hoge kwaliteit.
Henriette uit Almere – 8,6
Prima werk geleverd, duidelijke site, vriendelijke mensen, kortom aanbeveling waard!
1 klein aandachts puntje , reageer terug op vragen per email
Bart uit Kaatsheuvel – 9,5
Mijn ervaring was goed, en als er iets tussenkwam, werd ik meteen op de hoogte gehouden.
c uit oudenbodch – 8,9
Zeer tevreden prettige mensen om mee te werken
Peter uit Heenvliet – 10,0
Na bovenstaand een perfect uitgevoerde job zowel in communicatie, de uitvoering en afhandeling ervan.
Caroline uit Roosendaal – 10,0
Nieuwe zinken goten keurig netjes geplaatst. Alles verder netjes opgeruimd en meegenomen.
Wout uit Vleuten – 9,0
Top bedrijf
Bart uit Berlicum – 9,7
zeer betrouwbaar en accuraat
Ruud uit Vlaardingen – 8,2
Goede partij om oa je dakgoot te vernieuwen. Ze gingen netjes en zorgvuldig te werk.
H.J.M. uit Oss – 9,8
Goed en vakkundig werk geleverd. Afspraken worden nagekomen.
Marco uit Oss – 9,8
Gewoon top geregeld!!
Gerard uit Houten – 9,4
Keurig bedrijf met uiterst vriendelijk behandeling en net personeel. Een aanrader.
Garantie kan/hoef ik nog niet te beoordelen.
Aartie uit Spijkenisse – 10
goed en zeer vakkundig werk afgeleverd en goede communicatie. ben zeer tevreden over het eindresultaat.
Rob uit Almere – 10
prima service goede ervaring bij vervangen van deel van de dakgoot
Hans uit Rotterdam – 9
Prima Fijne, keurige mensen.weet zeker dat ze goed werk hebben afgeleverd ondanks dat het moeilijk te controleren is. In mij geval had ik graag van te voren geweten hoe laat (vroeg) jullie er zouden zijn
Jan uit Nijkerk – 9
Perfecte vervanging van de goten. Vanaf het begin via de website duidelijkheid. De tijd tussen opdracht en uitvoering duurt even, maar dat is positief. Ze hebben het druk en leveren dus goed werk.
Manfred uit Lekkerkerk – 9
Goede Service Netjes en snel gewerkt volgens afspraak. Wat mij betreft een aanrader.
Ad uit Rosmalen – 10
Uitstekende voorbereiding en afwerking! Mijn zoon heeft heeft op 18-01-2020 namens mij al een heel positieve beoordeling geschreven en direct naar uw e-mail adres gestuurd.
Julia bakker uit Denhaag – 10
Zeer professioneel en keurig personeel. Zeer goed ervaren ,vriendelijk en snel.
Yvonne uit Den Haag – 10
Goed vakwerk Goed en professioneel
Leon uit Helmond – 10
Netjes goot en regenafvoer late maken Goede vakmanschap
sybrand uit delft – 9
prima Nadat ik de werkwijze had gezien bij de buren en de openhartigheid waarmee de mannen mij tegemoet traden, besloot ik ook de vervanging van de dakgoot aan de Zink specialist uit te besteden. Ik ben daar zeer tevreden over. m.vr.gr SAvHB
Ria uit Haarlem – 10
ok ok
Henk uit Apeldoorn – 10
Uitstekend! Netjes en met weinig lawaai ons zink vervangen. Prima!
Jacob uit Amsterdam – 10
Alles naar wens het kan niet beter echt perfect. Perfect geleverde dakgoten met zinken afvoer, keurig het oude materiaal opgeruimd.
Gerda uit Apeldoorn – 8
Harde, nette werkers Amper de tijd om koffie te drinken. Keurig de boel na die tijd opgeruimd.
John Lodders uit Barendrecht – 10
Top geregeld ! Maken waar wat ze beloven Strakke organisatie die doen wat ze beloven. Sterk aanbevolen. Nette mannen en alleen maar complimenten in de straat en de vraag wie het gemaakt heeft.
Joyce uit Haarsteeg – 10
Fijne samenwerking Zeer veel problemen gehad met andere leveranciers, nu eindelijk goed afgehandeld. Alles keurig en professioneel geregeld.
Martin en Janneke uit Lith – 10
67 strekkende meter zinkgoot uitmuntend aangebracht inclusief een achttal zinken regenpijpen. Aan alle gevraagde criteria is voldaan. Wij zouden niet weten wat er nog verbeterd kan worden.
Frank uit – 9
9
Jc uit Vlaardingen – 10
Zeer prettig ervaren. Echte vakmensen met passie voor hun beroep. Ze hebben van onze drama goten weer een mooi stukje werk van gemaakt.ook goede afspraken mee kunnen maken. En denken met je mee .Zeker aan te bevelen.nazorg was ook top.!!!!
Jolanda uit – 8
Snelle uitvoering opdracht, keurige vriendelijke vaklui. Positieve totaal indruk
Jacqueline uit Valkenburg ZH – 8
8 communicatie kan ik niet heel goed beoordelen, gezien er meerder huizen stormschade hadden en de communcatie via een andere huiseigenaar ging.
Alice uit Voorburg – 9
9 Zeer prettig
Raymond uit – 10
10 Serieuze offerte dmv bezoek en uitvoerig kijken, nette en overzichtelijke offerte uitbrengen via de mail, afspraak maken in welke 'weken' het gaat plaats vinden, vakkundige installatie waarbij er geluisterd wordt naar de klant. Enige kanttekening is de 'late' (2 dagen van tevoren) aankondiging welke dag men komt. Ik wil zelf toch ook graag aanwezig zijn bij het vervangen van de dakgoten ect. Verder niets dan goeds!
M. uit Rijnsburg – 9
Duidelijke, heldere communicatie. Vooraf is er nog iemand komen kijken om de situatie op te nemen. Van tevoren een offerte, met korting bij deelname van 3 huizen. Netjes gewerkt, vriendelijke mensen.
Yo uit – 9
Fijn en snel geholpen.
Dakgoot vervangen Sloten Amsterdam
3 woningen zinken bakgoot in de bestaande betimmering te Nieuwkerk aan den Ijsel
Zinken hemelwaterafvoer en zinken deklijsten Vught
Vlijmen 4 zinken bakgoten in de bestaande betimmering 25.5 meter
Vervangen dakgoten voor en achterzijdevan de woning, 2 stuks in totaal 13m1
Zink/lood aansluiting tpv bovenzijde kozijn uitbouw. Hoogte 25meter. Totaal 6 stuks met een totaal lengte van 53m1
Vervangen dakgoot, hemelwaterafvoer en reparatie loodaansluiting, lekkage kunststof dakbedekking
Vervangen dakgoot, 6,15m1
Vervangen dakgoten (2 stuks) in bestaandebetimmering, totaallengte 13,4m1
3 woningen, vervangen dakgoten, 2 stuks,in totaal 12,7m1 per woning
Enkele plaatsen waar wij werkzaam zijn geweest.