Zinken dakgoot in Arnhem

Is uw zinken dakgoot in Arnhem toe aan vervanging? De Zinkspecialist houdt zich sinds de oprichting van ons bedrijf uitsluitend bezig met zinken dakgoten, waardoor wij u van het beste advies kunnen voorzien. Wij leveren maatwerk van hoge kwaliteit.

 

Kunt u onze hulp wel gebruiken? We komen graag bij u langs in Arnhem. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft.

De Zinkspecialist vervangt en plaatst nieuwe zinken dakgoten.
Bij het vervangen van een zinken dakgoot moet ook de betimmering onder handen genomen worden.
Robert van De Zinkspecialist is een zinken dakgoot aan het vervangen.
 • KOSTELOOS ADVIES
 • INDICATIEPRIJS BEREKENING
 • STERK IN COMPLEX MAATWERK
 • FAMILIEBEDRIJF
 • 10 JAAR GARANTIE

Mogelijkheden zinken dakgoot in Arnhem

Zink is een zeer geschikt materiaal om voor dakgoten te gebruiken, maar is ook op andere manieren inzetbaar. De Zinkspecialist is een echte specialist als het om zinkwerkzaamheden gaat. Recent hebben we in Tilburg een fels zinkwerk aangebracht voor deur en dakwerken. Dit project kunt u hier bekijken

betimmering werkzaamheden

Voorkom lekkages

Een goede en goed geplaatste dakgoot voorkomt vochtproblemen en lekkages. Dankzij de dakgoot kan regenwater namelijk naar het riool geleid worden. Er kunnen diverse materialen voor een dakgoot gebruikt worden, maar zink is wegens de goede prijs/kwaliteitverhouding het meest gebruikte materiaal.

Hoekstuk zink bovenaanzicht

Vervangen of repareren?

Zinken dakgoten gaan lang mee, maar dienen op den duur toch weer vervangen te worden. Bij veroudering of schade kan dit namelijk voor lekkages en dergelijke zorgen. De Zinkspecialist zorgt ervoor dat uw zinken dakgoot snel kan worden vervangen.

Benieuwd naar de kosten?

Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie aan

Specialist in het vervangen van zinken dakgoot in Arnhem

 •  Vakkundig

  Uw dakgoot wordt op vakkundige wijze gemonteerd.
 •  Garantie

  Er zit 10 jaar garantie op onze werkzaamheden en producten.
 •  Kosteloos advies

  Wij brengen niets in rekening voor een eerste advies.
 •  Oplossingsgericht

  Goede service verlenen is voor ons de standaard.
 •  Prijsindicatie

  Door een prijsindicatie aan te vragen kunnen we met u meedenken.
 •  Familiebedrijf

  Betrouwbaar en een persoonlijke benadering.
dakgoten project werkhoven

Dakgoot vervangen in Arnhem

Wij houden ons elke dag bezig met het vervangen en repareren van dakgoten, waarbij we vakkundig te werk gaan. Voor het vervangen van een zinken dakgoot in Arnhem hanteren wij een standaard werkwijze. Wij komen de dakgoot inmeten voordat we beginnen met onze werkzaamheden, dit kost u niks. Als wij de oude dakgoot demonteren, zorgen wij er ook voor dat deze wordt afgevoerd. De werkplek en uw dakgoot laten wij zo netjes mogelijk achter, zodat u er zo min mogelijk werk aan heeft.

Lekkende dakgoot

Lekt uw dakgoot? Dan is het verstandig uw zinken dakgoot in Arnhem zo snel mogelijk te laten vervangen. Een lekkende dakgoot kan namelijk voor vervelende problemen in uw huis zorgen, zoals dat het water via het dak bij u naar binnen komt. Wanneer een dakgoot dusdanig lekt en niet meer te repareren is, moet deze worden vervangen. Wij zorgen er in dat geval voor dat de dakgoot precies op het bestaande zinkwerk en de regenpijpen past.

Verschillende soorten zinken dakgoten

Er bestaan verschillende soorten zinken dakgoten in Arnhem. Het kan zijn dat u een dakgoot met houten betimmering hebt, een bakgoot met beugels of een mastgoot met beugels. Wanneer u door ons een indicatieprijs laat opstellen, dient u in het formulier in te vullen welke soort goot u heeft en hoeveel u er heeft. Twijfelt u over welke soort goot u heeft? Neem dan gerust contact met ons op, we adviseren u graag.

zinken bakgoot Barendrecht

Uw dakgoot laten vervangen door een echte vakman?

Vraag nu gratis een prijsindicatie aan

INDICATIEPRIJS BEREKENEN

Prijzen zinken dakgoot in Arnhem

Zoekt u een specialist die uw zinken dakgoot in Arnhem vervangt? De Zinkspecialist helpt u graag. Bent u benieuwd naar de prijzen voor het vervangen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij vragen u voor het berekenen van de prijs naar het aantal woningen, aantal meters goot, aantal goten, hoogte van de goot, soort dakgoot, bereikbaarheid, afstand werkzaamheden en aantal hemelwaterafvoer aansluitingen. Twijfelt u of heeft u ergens anders vragen over? Neem gerust contact met ons op.