Zinken dakgoot in Nijmegen

Is er iets mis met uw zinken dakgoot in Nijmegen? Moet de goot gerepareerd of vervangen worden? Wij van De Zinkspecialist weten wel raad met een zinken dakgoot. Al sinds onze oprichting houden wij ons enkel bezig met zinken dakgoten. We hebben al veel particulieren en bedrijven van advies voorzien over complex zinken maatwerk. Kunt u ook onze hulp gebruiken? Onze experts komen graag bij u langs in Nijmegen.

 

Een service die onze klanten erg waarderen is dat wij op afstand de indicatieprijs kunnen berekenen. We hebben hiervoor een prijsberekeningsformule opgesteld op basis van onze ervaringen in het werkveld. U hoeft alleen het formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Binnen 24 uur komen we dan bij u terug middels een e-mail met de indicatieprijs.

 

Ervaart uw problemen met uw zinken dakgoot in Nijmegen? Bijvoorbeeld: lekt de goot aan het uiteinde een beetje? Of is uw oude zinken dakgoot aan vervanging toe? Wij voeren zowel een reparatie uit als de plaatsing van een nieuwe goot. Neem contact met ons op, vraag een vrijblijvende offerte aan of bereken de indicatieprijs op onze website.

De Zinkspecialist vervangt en plaatst nieuwe zinken dakgoten.
Bij het vervangen van een zinken dakgoot moet ook de betimmering onder handen genomen worden.
Robert van De Zinkspecialist is een zinken dakgoot aan het vervangen.
 • KOSTELOOS ADVIES
 • INDICATIEPRIJS BEREKENING
 • STERK IN COMPLEX MAATWERK
 • FAMILIEBEDRIJF
 • 10 JAAR GARANTIE

Mogelijkheden

Zink is een zeer geschikt materiaal om voor dakgoten te gebruiken, maar is ook op andere manieren inzetbaar. De Zinkspecialist is een echte specialist als het om zinkwerkzaamheden gaat. Recent hebben we in Tilburg een fels zinkwerk aangebracht voor deur en dakwerken. Dit project kunt u hier bekijken

betimmering werkzaamheden

Voorkom lekkages

Een goede en goed geplaatste dakgoot voorkomt vochtproblemen en lekkages. Dankzij de dakgoot kan regenwater namelijk naar het riool geleid worden. Er kunnen diverse materialen voor een dakgoot gebruikt worden, maar zink is wegens de goede prijs/kwaliteitverhouding het meest gebruikte materiaal.

Hoekstuk zink bovenaanzicht

Vervangen of repareren?

Zinken dakgoten gaan lang mee, maar dienen op den duur toch weer vervangen te worden. Bij veroudering of schade kan dit namelijk voor lekkages en dergelijke zorgen. De Zinkspecialist zorgt ervoor dat uw zinken dakgoot snel kan worden vervangen.

Benieuwd naar de kosten?

Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie aan

Specialist in het vervangen van zinken dakgoten

 •  Vakkundig

  Uw dakgoot wordt op vakkundige wijze gemonteerd.
 •  Garantie

  Er zit 10 jaar garantie op onze werkzaamheden en producten.
 •  Kosteloos advies

  Wij brengen niets in rekening voor een eerste advies.
 •  Oplossingsgericht

  Goede service verlenen is voor ons de standaard.
 •  Prijsindicatie

  Door een prijsindicatie aan te vragen kunnen we met u meedenken.
 •  Familiebedrijf

  Betrouwbaar en een persoonlijke benadering.
dakgoten project werkhoven

De traditionele zinken dakgoot in Nijmegen

Bij veel woningen en panden in Nederland zijn zinken dakgoten gemonteerd. Al ver in het verleden wordt zink gebruikt voor de productie van dakgoten en regenpijpen. Een zinken dakgoot is dus erg traditioneel en nog steeds een zeer geliefde keuze.

Er zijn dan ook vele voordelen te noemen van een zinken goot. Uw zinken dakgoot geeft uw woning in Nijmegen een robuuste en moderne uitstraling. Tegelijkertijd heeft een zinken goot een klassiek karakter. Zinken dakgoten zijn geschikt voor zowel nieuwwoningen als oudere huizen. Bovendien zijn er van oudsher maar weinig problemen met dakgoten die van zink gemaakt zijn. Zink staat voor kwaliteit met een zeer lange levensduur.

Maatwerk: mastgoot en bakgoot

Wij kunnen een zinken dakgoot geheel op maat voor u maken. Of het nu gaat om een bakgoot met beugels of een zinken goot verwerkt in een houten betimmering. Wij zorgen ervoor dat de dakgoot precies past en goed aansluit bij de rest van het zinkwerk. Er zijn twee vormen van zinken dakgoten: mastgoot en bakgoot. Een mastgoot heeft een halve cirkel en de bakgoot is rechthoekig van vorm.

De zinken dakgoot repareren of vervangen in Nijmegen

Ontdekt u beschadigingen aan uw zinken dakgoot in Nijmegen? Schakel dan De Zinkspecialist in. Wij geven u kosteloos advies: is een reparatie voldoende of moet de complete dakgoot vervangen worden? Ons advies is eerlijk en onderbouwd. U kunt bij ons standaard rekenen op een goede en oplossingsgerichte service.

de zinkspecialist aan het werk

Uw dakgoot laten repareren door een echte vakman?

Vraag nu gratis een prijsindicatie aan

INDICATIEPRIJS BEREKENEN

Kom met ons in contact

Heeft u vertrouwen in de dienstverlening van De Zinkspecialist? Mocht u schade zien aan uw zinken dakgoot in Nijmegen, neem dan gelijk contact met ons op. Maak gebruik van onze prijsberekeningsformule en ontvang de prijsindicatie in uw mailbox. U mag ook een vrijblijvende offerte aanvragen als u geïnteresseerd bent in de kosten. Wanneer u behoefte aan meer informatie kunt u ons gerust even bellen.