Reparatie van uw dakgoot in Amsterdam

Is er een reparatie nodig aan uw dakgoot in Amsterdam? Schakel dan De Zinkspecialist in, wij kunnen elke zinken dakgoot repareren. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis mogen wij ons met recht een zinkspecialist en dakgootspecialist noemen. Naast reparatie zijn wij ook gespecialiseerd in het vervangen van zinken dakgoten. U krijgt bij ons altijd vooraf een prijsindicatie, zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Vaak kunnen wij vanaf een afstand al zien wat het probleem met de dakgoot is. Zodoende kunnen wij een goede inschatting maken van de verwachte werkzaamheden. Aan de hand van de informatie die u via het formulier aan ons doorgeeft, kunnen wij een prijsopgave voor u opstellen. Zo berekenen wij de indicatieprijs.

 

Wij zijn de ideale partij voor de reparatie van uw dakgoot in Amsterdam. Neem contact met ons op als u gratis advies wilt ontvangen. Ons eerste advies is altijd kosteloos en vrijblijvend. U mag ook gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen.

De Zinkspecialist vervangt en plaatst nieuwe zinken dakgoten.
Bij het vervangen van een zinken dakgoot moet ook de betimmering onder handen genomen worden.
Robert van De Zinkspecialist is een zinken dakgoot aan het vervangen.
 • KOSTELOOS ADVIES
 • INDICATIEPRIJS BEREKENING
 • STERK IN COMPLEX MAATWERK
 • FAMILIEBEDRIJF
 • 10 JAAR GARANTIE

Mogelijkheden

Zink is een zeer geschikt materiaal om voor dakgoten te gebruiken, maar is ook op andere manieren inzetbaar. De Zinkspecialist is een echte specialist als het om zinkwerkzaamheden gaat. Recent hebben we in Tilburg een fels zinkwerk aangebracht voor deur en dakwerken. Dit project kunt u hier bekijken

betimmering werkzaamheden

Voorkom lekkages

Een goede en goed geplaatste dakgoot voorkomt vochtproblemen en lekkages. Dankzij de dakgoot kan regenwater namelijk naar het riool geleid worden. Er kunnen diverse materialen voor een dakgoot gebruikt worden, maar zink is wegens de goede prijs/kwaliteitverhouding het meest gebruikte materiaal.

Hoekstuk zink bovenaanzicht

Vervangen of repareren?

Zinken dakgoten gaan lang mee, maar dienen op den duur toch weer vervangen te worden. Bij veroudering of schade kan dit namelijk voor lekkages en dergelijke zorgen. De Zinkspecialist zorgt ervoor dat uw zinken dakgoot snel kan worden vervangen.

Benieuwd naar de kosten?

Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie aan

Specialist in het vervangen van zinken dakgoten

 •  Vakkundig

  Uw dakgoot wordt op vakkundige wijze gemonteerd.
 •  Garantie

  Er zit 10 jaar garantie op onze werkzaamheden en producten.
 •  Kosteloos advies

  Wij brengen niets in rekening voor een eerste advies.
 •  Oplossingsgericht

  Goede service verlenen is voor ons de standaard.
 •  Prijsindicatie

  Door een prijsindicatie aan te vragen kunnen we met u meedenken.
 •  Familiebedrijf

  Betrouwbaar en een persoonlijke benadering.
dakgoten project werkhoven

De reparatie van de dakgoot in Amsterdam

Bij een reparatie is het belangrijk dat we de oorzaak van de lekkage achterhalen. Als we de oorzaak niet vinden, is de kans groot dat het probleem steeds terugkomt. Neem bijvoorbeeld het knappen van de soldeernaad. Dit is een veel voorkomend defect bij een zinken dakgoot. Hoe dat komt? Een zinken dakgoot kent een expansie onder warme en koude temperaturen.

Een zinken dakgoot kan krimpen en uitzetten door temperatuurverschillen. Hierdoor kan er spanning op een soldeernaad komen te staan, als er geen expansiemogelijkheid is. Waardoor de soldeernaad kan losraken. Alleen de soldeernaad repareren is hier niet de oplossing. Als de werking van de zinken dakgoot niet goed wordt opgevangen, werkt deze reparatie slechts voor korte tijd.

Zinken dakgoot repareren met zink

Hoe voeren we de reparatie van uw zinken dakgoot in Amsterdam dan uit? Het belangrijkste is dat we de zinken dakgoot repareren met zink. Op deze manier zorgen we ervoor dat er minder spanning op de soldeernaad komt. Indien dit niet goed gebeurt, is er niet genoeg expansiemogelijkheid en kan de soldeernaad wederom knappen. Wij zorgen er altijd voor dat deze expansiemogelijkheid toegepast wordt, zodat de dakgoot heel blijft.

Repareren of vervangen

Helaas gebeurt het weleens dat er te veel beschadigingen aan de zinken dakgoot zijn dat repareren geen zin heeft. De enige oplossing is dan de complete dakgoot vervangen. Ook dit doen wij graag voor u. Wij verzekeren u dat wij enkel gegrond advies geven. Onze werkwijze is puur oplossingsgericht.

de zinkspecialist aan het werk

Uw dakgoot laten repareren door een echte vakman?

Vraag nu gratis een prijsindicatie aan

INDICATIEPRIJS BEREKENEN

Reparatie nodig voor uw dakgoot in Amsterdam?

Neem snel contact op met De Zinkspecialist als u schade aantreft. Een kapotte dakgoot voorspelt weinig goeds en kan voor veel meer problemen zorgen. Wij regelen de reparatie van uw zinken dakgoot in Amsterdam. Vraag vandaag nog een offerte aan of bereken de indicatieprijs via onze prijsberekeningsformule.