Zinken dakgoot in Venlo vervangen

Heeft uw zinken dakgoot in Venlo schade? In dat geval kunt u deze laten vervangen door De Zinkspecialist. Wij zijn dé specialist op het gebied van zinken dakgoten en helpen u graag met het oplossen van de schade. We bieden openheid, duidelijkheid en absoluut vakmanschap.

 

Lekt uw dakgoot of is uw oude goot aan vervanging toe? Vraag een vrijblijvende offerte aan of een prijsindicatie, u ontvangt deze binnen 24 uur van ons. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

De Zinkspecialist vervangt en plaatst nieuwe zinken dakgoten.
Bij het vervangen van een zinken dakgoot moet ook de betimmering onder handen genomen worden.
Robert van De Zinkspecialist is een zinken dakgoot aan het vervangen.
 • KOSTELOOS ADVIES
 • INDICATIEPRIJS BEREKENING
 • STERK IN COMPLEX MAATWERK
 • FAMILIEBEDRIJF
 • 10 JAAR GARANTIE

Mogelijkheden zinken dakgoot in Venlo

Zink is een zeer geschikt materiaal om voor dakgoten te gebruiken, maar is ook op andere manieren inzetbaar. De Zinkspecialist is een echte specialist als het om zinkwerkzaamheden gaat. Recent hebben we in Tilburg een fels zinkwerk aangebracht voor deur en dakwerken. Dit project kunt u hier bekijken

betimmering werkzaamheden

Voorkom lekkages

Een goede en goed geplaatste dakgoot voorkomt vochtproblemen en lekkages. Dankzij de dakgoot kan regenwater namelijk naar het riool geleid worden. Er kunnen diverse materialen voor een dakgoot gebruikt worden, maar zink is wegens de goede prijs/kwaliteitverhouding het meest gebruikte materiaal.

Hoekstuk zink bovenaanzicht

Vervangen of repareren?

Zinken dakgoten gaan lang mee, maar dienen op den duur toch weer vervangen te worden. Bij veroudering of schade kan dit namelijk voor lekkages en dergelijke zorgen. De Zinkspecialist zorgt ervoor dat uw zinken dakgoot snel kan worden vervangen.

Benieuwd naar de kosten?

Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie aan

Specialist in het vervangen van zinken dakgoten

 •  Vakkundig

  Uw dakgoot wordt op vakkundige wijze gemonteerd.
 •  Garantie

  Er zit 10 jaar garantie op onze werkzaamheden en producten.
 •  Kosteloos advies

  Wij brengen niets in rekening voor een eerste advies.
 •  Oplossingsgericht

  Goede service verlenen is voor ons de standaard.
 •  Prijsindicatie

  Door een prijsindicatie aan te vragen kunnen we met u meedenken.
 •  Familiebedrijf

  Betrouwbaar en een persoonlijke benadering.
dakgoten project werkhoven

Waarom kiezen voor een zinken dakgoot in Venlo?

Veel panden in Nederland hebben een dakgoot gemaakt van zink, omdat dit veel voordelen biedt. Het belangrijkste voordeel is dat een dergelijke dakgoot weinig problemen met zich meeneemt. Zink is namelijk een ontzettend stevig materiaal dat voor kwaliteit en een lange levensduur staat. Op de werkzaamheden en producten van De Zinkspecialist zit dan ook 10 jaar garantie. Daarnaast geeft een zinken dakgoot in Venlo uw woning of bedrijfspand een robuuste en moderne uitstraling, terwijl het tegelijkertijd klassiek en traditioneel oogt. Daardoor zijn dakgoten van zink geschikt voor elk pand, of u nu een nieuwbouw woning of een oude woning heeft. U kunt kiezen uit verschillende soorten dakgoten, zoals een bakgoot in betimmering, bakgoot met beugels of mastgoot met beugels.

Uw dakgoot vervangen in Venlo

Wanneer uw zinken dakgoot in Venlo lekt of andere schade heeft, is het verstandig deze zo snel mogelijk te laten vervangen. Lekkage kan namelijk voor vervelende problemen zorgen die u liever voorkomt. Zo kan de lekkage ook bij u in huis komen, waardoor er vochtplekken ontstaan. Wanneer De Zinkspecialist weet wat de staat van uw dakgoot is, kunnen wij bepalen of deze toe is aan enkel een reparatie of vervanging. Onze specialisten komen uw dakgoot in Venlo gratis inmeten, waarna we u een offerte sturen. Als u het eens bent met de offerte, gaan we voor u aan de slag. Bij vervanging en het demonteren van uw dakgoot, zorgen wij ervoor dat de oude dakgoot wordt afgevoerd. We houden de dakgoten waar wij onze werkzaamheden uitvoeren altijd zo netjes mogelijk achter, zo besparen we u tijd en moeite.

de zinkspecialist aan het werk

Uw dakgoot laten vervangen door een echte vakman?

Vraag nu gratis een prijsindicatie aan

INDICATIEPRIJS BEREKENEN

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw dakgoot in Venlo laten vervangen en bent u benieuwd naar de prijs? Vraag direct en simpel een vrijblijvende offerte aan of vul het online formulier in voor een prijsindicatie via onderstaande knop. Wilt u meer informatie of loopt u tegen vragen aan tijdens het invullen van het formulier? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 073 – 888 9440 of stuur een e-mail naar info@dezinkspecialist.nl.