Dakgoot vervangen in Bergen op Zoom

Moet uw oude dakgoot vervangen worden in Bergen op Zoom? En zoekt u daarom naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in zinken dakgoten? U heeft het juiste bedrijf gevonden: De Zinkspecialist. Als u voor ons kiest, weet u zeker dat het vervangen van uw dakgoot goed uitgevoerd wordt. Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren en vervangen van zinken dakgoten.

 

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een speciale prijsberekeningsformule op kunnen stellen. Hiermee is het mogelijk om op afstand een indicatieprijs voor u te berekenen. We hebben hiervoor wel wat informatie nodig, die kunt u aan ons doorgeven via het formulier. Onze specialist gaat aan de hand van uw gegevens, Google Maps en een eventueel aanvullend telefoongesprek voor u aan de slag. Binnen 24 uur heeft u een prijsopgave in uw mailbox.

 

Is uw oude dakgoot in Bergen op Zoom aan vervanging toe? Laat de dakgoot dan vervangen door De Zinkspecialist. Bereken de indicatieprijs of vraag een vrijblijvende offerte aan. Neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

De Zinkspecialist vervangt en plaatst nieuwe zinken dakgoten.
Bij het vervangen van een zinken dakgoot moet ook de betimmering onder handen genomen worden.
Robert van De Zinkspecialist is een zinken dakgoot aan het vervangen.
 • KOSTELOOS ADVIES
 • INDICATIEPRIJS BEREKENING
 • STERK IN COMPLEX MAATWERK
 • FAMILIEBEDRIJF
 • 10 JAAR GARANTIE

Mogelijkheden

Zink is een zeer geschikt materiaal om voor dakgoten te gebruiken, maar is ook op andere manieren inzetbaar. De Zinkspecialist is een echte specialist als het om zinkwerkzaamheden gaat. Recent hebben we in Tilburg een fels zinkwerk aangebracht voor deur en dakwerken. Dit project kunt u hier bekijken

betimmering werkzaamheden

Voorkom lekkages

Een goede en goed geplaatste dakgoot voorkomt vochtproblemen en lekkages. Dankzij de dakgoot kan regenwater namelijk naar het riool geleid worden. Er kunnen diverse materialen voor een dakgoot gebruikt worden, maar zink is wegens de goede prijs/kwaliteitverhouding het meest gebruikte materiaal.

Hoekstuk zink bovenaanzicht

Vervangen of repareren?

Zinken dakgoten gaan lang mee, maar dienen op den duur toch weer vervangen te worden. Bij veroudering of schade kan dit namelijk voor lekkages en dergelijke zorgen. De Zinkspecialist zorgt ervoor dat uw zinken dakgoot snel kan worden vervangen.

Benieuwd naar de kosten?

Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie aan

Specialist in het vervangen van zinken dakgoten

 •  Vakkundig

  Uw dakgoot wordt op vakkundige wijze gemonteerd.
 •  Garantie

  Er zit 10 jaar garantie op onze werkzaamheden en producten.
 •  Kosteloos advies

  Wij brengen niets in rekening voor een eerste advies.
 •  Oplossingsgericht

  Goede service verlenen is voor ons de standaard.
 •  Prijsindicatie

  Door een prijsindicatie aan te vragen kunnen we met u meedenken.
 •  Familiebedrijf

  Betrouwbaar en een persoonlijke benadering.
dakgoten project werkhoven

Hoe gaan we uw dakgoot vervangen in Bergen op Zoom?

Het vervangen van uw dakgoot in Bergen op Zoom gaat als volgt. Ten eerste vraagt uw de indicatieprijs aan. Als u het eens bent met de voorgestelde prijs, maken we een afspraak voor de gratis inmeting. Daarna sturen we de definitieve offerte op en plannen we de werkzaamheden in.

Wij komen altijd een inmeting doen voordat we beginnen met werkzaamheden. We meten dan de nieuwe dakgoot op. Deze inmetingen zijn meestal op zaterdag. De inmeting is helemaal gratis én vrijblijvend. Wij sturen na het doen van de inmeting een offerte. De uiteindelijke prijs kan afwijken van de indicatieprijs. Wij hebben over de afgelopen jaren een zeer precieze formule hiervoor kunnen opstellen, maar we kunnen niet garanderen dat de eindprijs iets afwijkt.

Het plaatsen van de nieuwe zinken dakgoot

We maken de zinken dakgoot geheel op maat en dankzij de inmeting past de goot bij het plaatsen precies. We zorgen ervoor dat de dakgoot mooi om het huis past en dat het netjes aansluit op het bestaande zinkwerk. De oude dakgoot voeren wij altijd keurig weer af. Ook wanneer u een dakgoot in een betimmering hebt zitten, kunnen wij deze voor u vervangen. Dit hoort gewoon bij onze werkzaamheden.

de zinkspecialist aan het werk

Uw dakgoot laten vervangen door een echte vakman?

Vraag nu gratis een prijsindicatie aan

INDICATIEPRIJS BEREKENEN

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw zinken dakgoot laten vervangen voor een nieuwe in Bergen op Zoom? Neem dan direct contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende inmeting en een offerte. Het is aan te raden om de prijsberekeningsformule te gebruiken. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Indien u voorafgaand nog vragen hebt, bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 073-8889440. U mag ook ons contactformulier invullen.