Zinken dakgoot vervangen in Tilburg

Gaat u uw zinken dakgoot laten repareren of vervangen in Tilburg? Wanneer er schade is ontstaan aan uw dakgoot staat u voor de keuze: reparatie of vervanging. Laat een dakgootspecialist als De Zinkspecialist ernaar kijken en deze keuze voor u maken. Wij geven u altijd een eerlijk en onderbouwd advies. Bovendien is ons eerste advies geheel kosteloos. Wij geven een garantie van 10 jaar op ons werk.

 

U ontvangt van ons een indicatieprijs per mail. Dit is onderdeel van onze service. Het voordeel voor u is dat u binnen 24 uur weet wat de kosten zal zijn voor de werkzaamheden aan uw zinken dakgoot in Tilburg. Maak nu gebruik van onze prijsberekeningsformule.

 

Belangrijk bij het invullen is dat u het formulier zo compleet mogelijk aanvult. Door middel van uw gegevens, Google Maps en eventueel een telefoongesprek weten we vaak al wat het probleem is en wat de beste oplossing is. Vervolgens komen we langs voor de inmeting, dan volgt ons uiteindelijke oordeel en heeft u definitief uitsluitsel. Ook deze inmeting is gratis en vrijblijvend.

De Zinkspecialist vervangt en plaatst nieuwe zinken dakgoten.
Bij het vervangen van een zinken dakgoot moet ook de betimmering onder handen genomen worden.
Robert van De Zinkspecialist is een zinken dakgoot aan het vervangen.
 • KOSTELOOS ADVIES
 • INDICATIEPRIJS BEREKENING
 • STERK IN COMPLEX MAATWERK
 • FAMILIEBEDRIJF
 • 10 JAAR GARANTIE

Mogelijkheden

Zink is een zeer geschikt materiaal om voor dakgoten te gebruiken, maar is ook op andere manieren inzetbaar. De Zinkspecialist is een echte specialist als het om zinkwerkzaamheden gaat. Recent hebben we in Tilburg een fels zinkwerk aangebracht voor deur en dakwerken. Dit project kunt u hier bekijken

betimmering werkzaamheden

Voorkom lekkages

Een goede en goed geplaatste dakgoot voorkomt vochtproblemen en lekkages. Dankzij de dakgoot kan regenwater namelijk naar het riool geleid worden. Er kunnen diverse materialen voor een dakgoot gebruikt worden, maar zink is wegens de goede prijs/kwaliteitverhouding het meest gebruikte materiaal.

Hoekstuk zink bovenaanzicht

Vervangen of repareren?

Zinken dakgoten gaan lang mee, maar dienen op den duur toch weer vervangen te worden. Bij veroudering of schade kan dit namelijk voor lekkages en dergelijke zorgen. De Zinkspecialist zorgt ervoor dat uw zinken dakgoot snel kan worden vervangen.

Benieuwd naar de kosten?

Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie aan

Specialist in het vervangen van zinken dakgoten

 •  Vakkundig

  Uw dakgoot wordt op vakkundige wijze gemonteerd.
 •  Garantie

  Er zit 10 jaar garantie op onze werkzaamheden en producten.
 •  Kosteloos advies

  Wij brengen niets in rekening voor een eerste advies.
 •  Oplossingsgericht

  Goede service verlenen is voor ons de standaard.
 •  Prijsindicatie

  Door een prijsindicatie aan te vragen kunnen we met u meedenken.
 •  Familiebedrijf

  Betrouwbaar en een persoonlijke benadering.
dakgoten project werkhoven

Uw zinken dakgoot laten repareren of vervangen in Tilburg

Hoe bepalen we wat de beste keuze is: uw zinken dakgoot repareren of vervangen in Tilburg? Wanneer het materiaal nog in goede staat is, er alleen kleine beschadigingen zijn of een lekkage op één plek, dan is een dakgoot reparatie meestal voldoende. Pas wanneer het materiaal ernstig verouderd of in slechte staat is en er grotere beschadigingen of meerdere lekkages zijn, is het verstandiger om de zinken dakgoot te vervangen.

Bij een zinken dakgoot is het van belang dat het defect gerepareerd wordt met zink. Zo keert het probleem niet meer terug. Dankzij de reparatie zal de goot weer in originele staat verkeren. Als repareren niet meer afdoende is om de kwaliteit te vernieuwen is het vervangen van de zinken dakgoot in Tilburg noodzakelijk. Wij maken de nieuwe dakgoot op maat. Zodat deze precies past en aansluit op het bestaande zinkwerk.

Verstopping in de zinken regenpijp in Tilburg

Regenpijpen staan in verbinding met de dakgoot. Daardoor zijn ze een essentieel onderdeel en verantwoordelijk voor het afvoeren van regenwater. Een zinken regenpijp kan verstopt raken door extreme regenval in Tilburg. Vanwege de smalle vorm zijn regenpijpen lastig te ontstoppen. Daarnaast kunnen ontstoppingen leiden tot waterschade. Wij zullen uw zinken regenpijp in Tilburg op vakkundige wijze repareren.

de zinkspecialist aan het werk

Je zinken dakgoot laten vervangen door een echte vakman?

Vraag nu gratis een prijsindicatie aan

INDICATIEPRIJS BEREKENEN

Vraag een vrijblijvende offerte aan

U weet al van onze speciale berekeningsmodule. Als u niet een indicatieprijs wilt weten maar direct een vrijblijvende offerte wilt aanvragen is dat uiteraard ook mogelijk. Overigens krijgt u van ons standaard een offerte na de inmeting. Er tellen meerdere factoren mee als het gaat om het bepalen van de prijs, waaronder het aantal meters, de hoogte en bereikbaarheid van de zinken dakgoot.

Ondervindt u problemen aan uw zinken dakgoot in Tilburg? Neem dan direct contact op met De Zinkspecialist.

INDICATIEPRIJS BEREKENEN